Η ομάδα του 4green και του Πράσινο Σπίτι & Κτίριο, εύχεται σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Η ομάδα του 4green και του Πράσινο Σπίτι & Κτίριο, εύχεται σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Καλή Ανάσταση (σε όλα). Καλή επιστροφή σε όλους!

1.983 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Πάσχα Ελλήνων. Στην καρδιά της άνοιξης, ίσως της πιο όμορφης εποχής του έτους. Οι ετοιμασίες για το πασχαλινό τραπέζι για τη συνάντηση με συγγενείς και φίλους κορυφώνονται.

Εν μέσω ενεργειακής κρίσης, οι Έλληνες τιμούν και φέτος τη Λαμπρή. Με κατάνυξη για το θείο δράμα και με προσμονή για το αναστάσιμο μήνυμα και το πασχαλινό τραπέζι, όπου και θα βρεθούν ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους που έχουν να δουν καιρό. Όλες και όλοι μαζί γύρω από ένα τραπέζι (έπειτα από καιρό) για να γιορτάσουμε, να αφήσουμε για λίγο πίσω μας, χωρίς όμως να ξεχάσουμε, τη σκληρή καθημερινότητα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Οι Έλληνες τιμάμε τις παραδόσεις και τα έθιμά μας στη μακραίωνη Ιστορία μας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν. Αυτή είναι η δύναμη που μας κρατά ενωμένους. Το φετινό Πάσχα είναι και αυτό δύσκολο, καθώς μετά την covid πανδημία, ενέσκηψε η ενεργειακή κρίση, μα η ζωή δεν είναι μόνο μαύρο χρώμα και αυτό το αποδεικνύει η μεγάλη γιορτή της Λαμπρής με το μήνυμα της Ανάστασης που πάντα θα φέρνει φως στη ζωή μας.

Οι προετοιμασίες για τη μεγάλη αυτή γιορτή κορυφώνονται. Κάποιοι ετοιμάζονται να ταξιδέψουν και να επισκεφτούν τον τόπο καταγωγής τους, να δουν συγγενείς και φίλους στην ανοιξιάτικη, πανέμορφη ελληνική περιφέρεια. Κάποιοι θα μείνουν στα αστικά κέντρα της χώρας. Όλες και όλοι όμως ετοιμάζονται για τις άγιες αυτές μέρες.

Η ομάδα του 4green και του Πράσινο Σπίτι & Κτίριο, εύχεται σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Προσοχή στο δρόμο για όσες και όσους ταξιδέψουν στην περιφέρεια, αλλά και για όσες και όσους μετακινηθούν στα αστικά κέντρα. Τηρούμε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οδηγούμε με ασφάλεια, σεβόμαστε τον διπλανό μας, επιστρέφουμε όλες και όλοι πίσω ασφαλείς.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »