Knauf Insulation: Ετήσια ανασκόπηση 2019

1.916 επισκέψεις στο άρθρο

Μόλις εκδόθηκε η ετήσια ανασκόπηση της Knauf Insulation για τη χρονιά που φεύγει με πληθώρα θεμάτων.

Νέες μονάδες παραγωγής, καινοτομίες, πρωτοβουλίες με επίκεντρο τον πελάτη και παρουσίαση των τρόπων με τους οποίους η εταιρεία συνεχίζει να περιορίζει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων της.

Η Knauf Insulation είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημοσίευση της Ετήσιας Επισκόπησής της για το 2019.

Ο κος Jean-Claude Carlin, Διευθύνων Σύμβουλος της Knauf Insulation, δήλωσε: "Αυτή η ανασκόπηση αποτελεί σημαντική επιβράβευση για τους ανθρώπους της εταιρείας, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για ένα εξαιρετικά επιτυχημένο χρόνο.»

«Σε αυτήν προβάλλονται τα επιτεύγματα όλων αυτών που, σε μια χρονιά ρεκόρ αποδοτικότητας, κατάφεραν παράλληλα να βρουν τον τρόπο να διατηρήσουν την εταιρεία μας στο δρόμο της αειφορίας. Αυτών των οραματιστών που πρωτοστατούν στη δημιουργία νέων προτάσεων και λύσεων για το μέλλον. Των συναδέλφων μας που ξεκινούν νέες μονάδες παραγωγής στη Γαλλία και τη Μαλαισία και όλων των εργαζομένων που τοποθετούν τους πελάτες μας στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητάς τους.»

«Το 2019 έφερε πολλά για τα οποία μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι και είμαι χαρούμενος να τα μοιράζομαι μαζί σας μέσω αυτής της έκθεσης.»

             
Κύρια σημεία της ανασκόπησης


Νέες μονάδες παραγωγής, νέοι συνεργάτες.
• Συνεντεύξεις με συναδέλφους στο νέο μας εργοστάσιο αξίας 110 εκατομμυρίων ευρώ στη Γαλλία, οι οποίοι εξηγούν τους τρόπους με τους οποίους η νέα μονάδα αυτή στηρίζει την τοπική οικονομία, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων ενεργειακής αποδοτικότητας στη χώρα, αποτελώντας παράλληλα ένα υπόδειγμα βιοποικιλότητας.

• Τα προφίλ των βασικών μας συνεργατών στην Νοτιοανατολική Ασία, καθώς η αντίστροφη μέτρηση μέχρι το 2020 και την εκκίνηση εργασιών του νέου εργοστασίου μας αξίας 120 εκατομμυρίων ευρώ στη Μαλαισία, συνεχίζεται - ένα έργο που θα τοποθετήσει την εταιρεία και τους πελάτες μας στο δρόμο της επιτυχίας στην ευρύτερη περιοχή.

• Συνέντευξη με τον Matthew Parrish, τον νέο CEO της Knauf Insulation Βόρειας Αμερικής, με έμφαση στις προτεραιότητες που θέτει για το μέλλον.

Κοινωνία και βιωσιμότητα
• Οι ενέργειες μας στην Αλάσκα ώστε να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση νέων κατοικιών για τις ευάλωτες κοινότητες που αναγκάζονται να μετακινηθούν, λόγω των καταστροφικών επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

• Οι τρόποι με τους οποίους συνεχίζουμε να υπερβαίνουμε τους στόχους μας σχετικά με τις εκπομπές CO2 και την εξοικονόμηση ενέργειας, καταγράφοντας την ίδια στιγμή ετήσιο ρεκόρ παραγωγής – κλειδί για τη επιτυχία μας: Η αδιάκοπη προσπάθεια και επιμονή για συνεχή βελτίωση.

• Οι τρόποι με τους οποίους ενεργούμε για να εξασφαλίζουμε  την ασφάλεια των συνεργατών μας και οι νέες μας πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη μιας αναβαθμισμένης παιδείας και μιας νέας κουλτούρας στην ασφάλεια στην εργασία.

Πελατοκεντρικότητα
• Νέες πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της συνεργασίας με τους πελάτες μας σε εργοτάξια, στα δύο νέα κέντρα εμπειρίας μας (Knauf Insulation Experience Centers) και μέσω του πρόγραμματος επιβράβευσης «Captain K».

• Οι νέες ενέργεις μας ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κάνουν κτήμα τους την πολυπλοκότητα αλλά και αναγκαιότητα της πυροπροστασίας στα κτίρια και τις κατασκευές. Στην Ελλάδα, συμμετέχουμε ενεργά στο Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛΙΠΥΚΑ) που υποστηρίζει θεσμικά την πυροπροστασία στις κατασκευές.

Καινοτομίες
• Νέες προτάσεις & λύσεις από τις ομάδες Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της εταιρείας μας, οι οποίες θα διαμορφώσουν το μέλλον της - από τα συναρμολογούμενα πάνελ υψηλής τεχνολογίας, τις πλάκες Tektalan με ενσωματωμένο φωτισμό LED, το υπόστρωμα Urbanscape που είναι ιδιαίτερα φιλικό για την ταχύτατη ανάπτυξη λουλουδιών όπως οι ορχιδέες, και τις πράσινες στέγες μεγάλης κλίμακας.

• Επέτειος για την επαναστατική μας καινοτομία «ECOSE  Technology®» η οποία φέτος συμπληρώνει μια δεκαετία επιτυχίας με σειρά προϊόντων φιλικότερων για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

• Εκκίνηση εντός του 2019 για την «Knauf Energy Solutions» - μια σύλληψη που θα επανακαθορίσει την έννοια «Ανακαίνιση» για τα κτίρια.

Δύναμη μας οι άνθρωποί μας
• Σε όλο τον κόσμο, οι συνάδελφοί μας αγωνίζονται για να θέσουν την εξοικονόμηση ενέργειας, την πυρασφάλεια, τις πράσινες υποδομές και την ανθεκτική, βιώσιμη οικοδόμηση στο κέντρο κάθε πολιτικής ατζέντας.

• Συζήτηση σχετικά με πως περισσότερες γυναίκες θα ενθαρρυνθούν ώστε να επιλέξουν το ανδροκρατούμενο επάγγελμα του μηχανικού για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και σχετικά με το πώς τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα συμβάλλουν στην καλλιέργεια νέων επαγγελματικών προοπτικών.