Κομψή απλότητα με τη σειρά διακοπτικού υλικού Merten System Design - D-Life της Schneider Electric

Κομψή απλότητα με τη σειρά διακοπτικού υλικού Merten System Design - D-Life της Schneider Electric

1.234 επισκέψεις στο άρθρο (04/03/2024)
Σχολιάστε

-Yψηλής ποιότητας υλικά και χρώματα
-Mεγάλη γκάμα λειτουργιών που προσφέρει άνεση, ασφάλεια και ευελιξία
-Ανταποκρίνεται στις κύριες ανάγκες για έλεγχο φωτισμού, ρολών, θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού
-Ενισχύει την κυκλική οικονομία

Η σειρά Merten System Design - D-Life της Schneider Electric είναι μια επιλογή που δίνει ζωή στο χώρο και νέα διάσταση στο διακοπτικό υλικό με υψηλής αισθητικής minimal πλαίσια και μέγιστο χώρο στους μηχανισμούς. Η διακριτική σχεδίαση, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά και χρώματα, κάνουν τη σειρά D-Life να ξεχωρίζει διακριτικά σε κάθε χώρο.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Η μεγάλη γκάμα λειτουργιών προσφέρει άνεση, ασφάλεια και ευελιξία στους χρήστες. Εξυπηρετεί όλες τις βασικές λειτουργίες του συμβατικού διακοπτικού υλικού αλλά υποστηρίζει και την τεχνολογία KNX, για αυτοματισμό κατοικίας ή κτιρίου.

Ανταποκρίνεται στις κύριες ανάγκες για έλεγχο φωτισμού, ρολών, θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού, ενώ εξυπηρετεί παράλληλα την ανάγκη για την παρακολούθηση και διαχείριση ενέργειας. Ρυθμίστε τον φωτισμό και τη θερμοκρασία στο κατάλληλο επίπεδο και δημιουργήστε τη δική σας ιδανική ατμόσφαιρα, που θα ταιριάξει απόλυτα με τη διάθεσή σας ενώ ταυτόχρονα, εξοικονομείτε έως και 20% ενέργεια.
 

Φέροντας το οικολογικό σήμα Green Premium, η σειρά Merten υπερβαίνει τα πρότυπα βιωσιμότητας του κλάδου. Ενώ το Cradle to Cradle (C2C), το παγκόσμιο πρότυπο για ασφαλή και βιώσιμα κυκλικά προϊόντα που δημιουργούνται με υπευθυνότητα προς το περιβάλλον επιβεβαιώνει πως οι αξίες της Schneider Electric είναι συνυφασμένες με την έννοια της βιωσιμότητας και τα υλικά μετά το τέλος του κύκλου ζωής του προϊόντος είναι πλήρως ανακυκλώσιμα, ενισχύοντας την κυκλική οικονομία.