Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

3.274 επισκέψεις στο άρθρο

INERGION: Παρέχουν λύσεις παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, προσφέροντας εξοπλισμό υψηλής αξιοπιστίας, ποιότητας, επιδόσεων και υπηρεσίες εξαιρετικής τεχνικής υποστήριξης.

H προσήλωσή της INERGION στην εξυπηρέτηση των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών οδηγεί εδώ και δεκαετίες, επιλέγοντας πάντα κορυφαίους συνεργάτες με αντίστοιχη φιλοσοφία και εμπειρία.
Στόχος της INERGION, η μακροπρόθεσμη διασφάλιση της Ποιότητας και της Υψηλής Απόδοσης των επενδύσεων των  πελατών τους, με την παροχή κορυφαίων λύσεων και αξιόπιστου εξοπλισμού, ο οποίος καλύπτει απαιτήσεις όσον αφορά:

Φ/Β Πλαίσια
SOLARWATTMade in Dresden, Germany
Κορυφαία ποιότητα κατασκευής από το πρωτοπόρο Γερμανικό εργοστάσιο SOLARWATT, το οποίο από το 1993 εξελίσσει τη Φ/Β τεχνολογία, με αφοσίωση στην ποιότητα  πρώτων υλών και παραγωγικής διαδικασίας. Εξειδίκευση του εργοστασίου αποτελεί η πλήρως αυτοματοποιημένη κατασκευή Φ/Β πλαισίων τεχνολογίας Glass-Glass, τα οποία προσφέρονται με Εγγύηση Προϊόντος 30 Ετών!

KIOTO SOLARMade in Austria
Το Αυστριακό εργοστάσιο ΚΙΟΤΟ SOLAR αναπτύσσει  προηγμένες λύσεις εξοπλισμού Ηλιοθερμικών και Φωτοβολταϊκών συστημάτων, υπηρετώντας με συνέπεια εδώ και 25 Χρόνια τη «Βιομηχανία του Ήλιου».
Το εργοστάσιο KIOTO SOLAR διαθέτει αυτόματη γραμμή προηγμένης τεχνολογίας στην περιοχή St. Veit της  Αυστρίας  και παράγει Φ/Β πλαίσια κρυσταλλικού πυριτίου από πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας τεχνολογίας τόσο Glass-Foil όσο και Glass-Glass.

VIKRAM SOLARMade in India
Φ/Β πλαίσια υψηλών προδιαγραφών από την ανερχόμενη υπερ-δύναμη της παγκόσμιας Φ/Β βιομηχανίας, Ινδία, τα οποία εγγυώνται εξαιρετικές αποδόσεις και αξιοπιστία σε ανταγωνιστικό κόστος! Η VIKRAM SOLAR αποτελεί το μοναδικό Ινδικό εργοστάσιο κατασκευής Φ/Β πλαισίων με αξιολόγηση Tier-1 από το Bloomberg New Energy Finance, ενώ η δυναμικότητα ετήσιας παραγωγής του είναι 1,1GWp για το 2019!

Μετατροπείς Ισχύος
FRONIUSMade in Austria
Το Αυστριακό εργοστάσιο FRONIUS κατασκευάζει Φ/Β μετατροπείς ισχύος κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης με καινοτόμο σχεδίαση Snap INverter για εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση. Η εταιρεία μας εγγυάται άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών σε μετατροπείς τόσο για νέα έργα, όσο και για αντικατάσταση και αναβάθμιση  παλαιών μηχανημάτων, άλλων κατασκευαστών με παράδοση εντός 48 ωρών.

ΣυστήματαΑποθήκευσηςΕνέργειας
Από οικιακής κλίμακας έως βιομηχανικές και υβριδικές εφαρμογές, για οποιασδήποτε διάρκειας ισχύος απαιτήσεις, μπορείτε να επενδύσετε στα πιο προηγμένα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας και να γίνετε μέρος της ενεργειακής επανάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την INERGION πατήστε εδώ.

INERGION S.A.
Παραδείσου 10, 151 25 Μαρούσι
T: 2130070180
E: [email protected]
W: www.inergion.com