Κορυφαία συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης

4.048 επισκέψεις στο άρθρο

Το νέο εξελεγμένο σύστημα StoTherm Classic S1 μπορεί να ανταπεξέλθει και στις πιο αυστηρές απαιτήσεις για κτίρια με ειδικές προδιαγραφές αντίστασης στη φωτιά.

Η Sto είναι η εταιρεία με τις περισσότερες καινοτομικές ανακαλύψεις στο χώρο της, στη γερμανική αγορά. Προϊόντα και συστήματα όπως StoSilent, StoColor Lotusan, StoColor Climasan, Sto-Turbofix, StoColor Dryonic, StoTherm Classic S1 και πολλά ακόμα, αποδεικνύουν έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρείας για παροχή των πλέον εξελιγμένων, καινοτόμων και ποιοτικών υλικών και συστημάτων.

Το όραμά της εταιρείας
Να ηγηθεί στην τεχνολογία υλικών για τον αειφόρο σχεδιασμό χώρων διαβίωσης προσαρμοσμένων στις ανάγκες των ανθρώπων. Σε όλο τον κόσμο.
 
Η αποστολή της
Η διατήρηση της αξίας των κτιρίων και η διασφάλιση της αισθητική τους αποτελεί μια διαρκή πρόκληση. Σε στενή συνεργασία με τους εταίρους της στην αγορά, στην Sto αναπτύσσουν καινοτόμα, λειτουργικά προϊόντα και συστήματα για την δημιουργία και την διαμόρφωση δομικών στοιχείων και επιφανειών για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Επίσης παρέχονται συμβουλές στους πελάτες σε ζητήματα τεχνικής και σχεδιασμού.
 
StoTherm Classic S1
Το κορυφαίο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης  StoΤherm Classic  με πλήρως οργανικά μη αναφλέξιμα επιχρίσματα, παρέχεται και σε νέα εξελιγμένη δομή με χρήση πλακών πετροβάμβακα για ακόμα μεγαλύτερη προστασία των κτιρίων από την φωτιά.
Το νέο εξελεγμένο σύστημα StoTherm Classic S1 μπορεί να ανταπεξέλθει και στις πιο αυστηρές απαιτήσεις για κτίρια με ειδικές προδιαγραφές αντίστασης στη φωτιά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την StoHellas πατήστε εδώ!