Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση στην Domotec

1.758 επισκέψεις στο άρθρο

Με μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον, 842 επαγγελματικές συναντήσεις με αγοραστές από το εξωτερικό και πλήθος δράσεων ολοκληρώθηκε η Έκθεση DOMΟTEC.

Η κορυφαία έκθεση DOMΟTEC, για την ανακαίνιση, τη δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας διοργανώθηκε, με επιτυχία, από τις 26-29 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση επισκεπτών στην Domotec! Χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου και τελικών καταναλωτώνεπισκέφτηκαν την έκθεση γεγονός το οποίο οδήγησε και σύναψη συμφωνιών και συνεργασιών με τους εκθέτες. Η έκθεση κατέγραψε αύξηση της συνολικής επισκεψιμότητας σε σχέση με την περσινή διοργάνωση, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός της ανόδου κατά 18% των εμπορικών επισκεπτών.

Σημαντικό γεγονός στην επιτυχία της έκθεσηςδιαδραμάτισανοι 17 επιχειρηματικές αποστολές κατασκευαστών από Ιταλία, Αίγυπτο,Βουλγαρία, Ιορδανία, Ισραήλ, Κένυα, Σουδάν, Μαρόκο, Αλβανία, Κροατία, Κύπρος, Λίβανο, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία και Τυνησία, οι οποίες παραβρέθηκαν στην έκθεση κάνοντας συναντήσεις με τους εκθέτεςκαι πραγματοποίησαν πάνω από 842 επαγγελματικές συναντήσεις με τους εκθέτες της Domotec, πολλές από τις οποίες κατέληξαν σε εμπορικές συμφωνίες. Για πρώτη φορά φέτος, σε μια προσπάθεια τόνωσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, η Domotec κατάφερε να ξεπεράσει τα σύνορα της ελληνικής αγοράς και να αποτελέσει σημείο παγκόσμιας αναφοράς.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και το συνέδριο με τίτλο «The ArchitectShow»  με θέμα την Αρχιτεκτονική και το Σχεδιασμό παραθεριστικών κατοικιών  στη συνεδριακή αίθουσα του Metropolitan Expo με σημαντικούς ομιλητές αρχιτέκτονες και designers από την Ελλάδα και το εξωτερικό! Το πρόγραμμα των συζητήσεων ήταν καλά οργανωμένο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού καθΆ όλη την διάρκεια του συνεδρίου συμβάλλοντας στην ουσιαστική επιτυχία του εγχειρήματος διατηρώντας μια σχεδόν αυθόρμητη συνέχεια στη ροή. Το συνέδριο παρακολούθησαν πάνω από 753 αρχιτέκτονές, designers, μηχανικοί αλλά και άνθρωποι του Τουρισμού.

Επίσης η έκθεση σε συνεργασία με την κορυφαία πλατφόρμα AIRBNB πραγματοποίησε μια σειρά ενημερωτικών workshopsτα οποία παρακολούθησαν πάνω από  522 επαγγελματίες του κλάδου και όχι μόνο! Τα workshops απευθύνονταν σε όλους όσους επιθυμούν να μισθώσουν το ακίνητο τους μέσω της πλατφόρμας, είτε σε όσους ήδη την χρησιμοποιούν, να την αξιοποιήσουν στο έπακρο.
Η ταυτόχρονη έκθεσητης BUILDINGGREENέδωσε έμφαση στην πρωτοπορία και στην καινοτομία, ανοίγοντας πόρτες για τη δόμηση του μέλλοντος. Οι παράλληλες εκδηλώσεις με ομιλίες από εξειδικευμένους επαγγελματίες, για Αειφορία, την Πράσινη Δόμηση, τις Τεχνολογίες Εξοικονόμησης Ενέργειας, τράβηξαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των επισκεπτών/επαγγελματιών και συντέλεσαν στο να αναδείξουν την έκθεση DOMOTECως την πιο ξεχωριστή και εξειδικευμένη έκθεση της χώρας.

Για το 2018 η έκθεση πραγματοποιήθηκε σε παράλληλη διοργάνωση με την γνωστή έκθεση MEDWOOD με δομικά υλικά ξύλου και επιπλοποιίας προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η ανάγκη της αγοράς για εξέλιξη, καινοτομία και εξωστρέφεια είναι μεγάλη και η έκθεση DOMOTECγια ακόμα μια χρονιά κατάφερε να δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες και ιδιώτες.