LG Electronics: Ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού

1.648 επισκέψεις στο άρθρο

Ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού της LG Electronics για τα γυμναστήρια ALTERLIFE

Το επαγγελματικό τμήμα της LG πρόσφερε εξειδικευμένες λύσεις κλιματισμού υψηλής αξιοπιστίας
 
Τις προηγμένες λύσεις κλιματισμού της LG Electronics (LG) και του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions επέλεξαν τα γυμναστήρια ALTERLIFE σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι εντυπωσιακοί χώροι γυμναστικής στα νέα καταστήματα Πυλαίας, Νέας Σμύρνης και Γαλατσίου αναβαθμίστηκαν με σκοπό να προσφέρουν στους αθλούμενους την ιδανική ατμόσφαιρα για την άθλησή τους και την ALTERLIFE Fitness Excellence εμπειρία σε κάθε προπόνησή τους.
 
H LG ανέλαβε την προμήθεια συστήματος επαγγελματικού κλιματισμού σε συνεργασία με την εταιρεία Taousanis Development & Construction, που δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στην κατασκευή και ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων. Συγκεκριμένα, στα νέα καταστήματα της αλυσίδας γυμναστηρίων εγκαταστάθηκαν εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες ψύξης - θέρμανσης VRF της σειράς Multi V 5, και 15 μονάδες κλιματισμού διαιρούμενου τύπου. Οι ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού της LG προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας, ενώ φέρουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον έγκυρο οργανισμό Eurovent.
 
Βασικά κριτήρια για την επιλογή των ολοκληρωμένων λύσεων ψύξης – θέρμανσης από τα γυμναστήρια ALTERLIFE ήταν η υψηλή ενεργειακή απόδοση θερμότητας και ψύξης, ο σχεδιασμός των προϊόντων, o σύντομος χρόνος παράδοσης και η εύκολη εγκατάστασή τους.
 
Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται η ηγετική θέση της LG στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων μέσω της συνεργασίας μας με τα γυμναστήρια ALTERLIFE. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι γιατί η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των γυμναστηρίων αποδεικνύει πως τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως η εξαιρετική τεχνογνωσία των στελεχών και των συνεργατών του εξειδικευμένου τμήματος Business Solutions, το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και τα προηγμένα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών συστημάτων της LG αποτελούν αξιόπιστη επιλογή».
 
Ο κ. Σάββας Συμεωνίδης, Διευθυντής Δικτύου της ALTERLIFE δήλωσε σχετικά: «Εμπιστευτήκαμε την LG και τις επαγγελματικές της λύσεις για την κάλυψη των αναγκών μας σε κλιματισμό καθώς θέλουμε να προφέρουμε μία μοναδική εμπειρία στους αθλούμενους. Πλέον τα 3 νέα καταστήματά μας είναι εξοπλισμένα με κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα κλιματισμού, υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, τα οποία συμβάλουν σημαντικά στην δημιουργία ιδανικού κλίματος για τους πελάτες μας».