Λίγα λόγια για το Repair Center (εργαστήριο επισκευών) της NanoDomi

Λίγα λόγια για το Repair Center (εργαστήριο επισκευών) της NanoDomi

1.694 επισκέψεις στο άρθρο (19/02/2024)
Σχολιάστε

Πρόκειται για το νέο τμήμα της NanoDomi με αποκλειστικό αντικείμενο λειτουργίας τη παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών επισκευής, ελέγχου και αναβάθμισης βιομηχανικού εξοπλισμού.

Το συγκεκριμένο τμήμα στεγάζεται σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, ειδικά διαμορφωμένες έτσι ώστε να πληρούνται όλες οι απαραίτητες προδιάγραφες λειτουργίας/ασφάλειας ενός τέτοιου εγχειρήματος. Ως συνέχεια των παραπάνω, το Repair Center της NanoDomi είναι πιστοποιημένο με τα πρότυπα ISO (9001:2015, 14001:2015, 45001:2015, 50001:2018) βεβαιώνοντας την εύρυθμη/ασφαλή λειτουργία του εργαστηρίου καθώς και την ενεργειακή/περιβαλλοντική ευαισθησία της εταιρείας.
 

Επιπλέον, για την σωστή διάγνωση και αποτελεσματική επισκευή οποιασδήποτε βλάβης χρησιμοποιείται πιστοποιημένος, σύγχρονος και ενδεδειγμένος εξοπλισμός υψηλής απόδοσης.

Τέλος, το νέο τμήμα επισκευών, έχει συγκροτηθεί με έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου που μπορούν να εξασφαλίσουν την επιτυχή επισκευή του εξοπλισμού σας.
 

Αντικείμενο Τεχνικού Εργαστηρίου NanoDomi Repair Center
Επισκευή:

  • Αντιστροφέων/inverters (On-Grid/Off Grid/hybrid) καθώς και φορτιστών.
  • Ηλεκτρονικού βιομηχανικού εξοπλισμού (π.χ. ηλεκτρονόμους).
  • Οποιαδήποτε ηλεκτρονικής πλακέτας για κάθε είδους ηλεκτρική/ηλεκτρονική συσκευή.
  • Βιομηχανικών συσκευών αδιάλειπτης παροχής ρεύματος (ups).
Έλεγχος:
  • Σωστής φόρτισης/εκφόρτωσης βιομηχανικών μπαταριών.
Αναβάθμιση:
  • Λογισμικού βιομηχανικών συσκευών, όπου είναι δυνατό.

Με την προσθήκη του νέου τμήματος Repair Center, η NanoDomi προσφέρει το πλέον ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών στην αγορά των Συστημάτων Α.Π.Ε.
 
Ένα πακέτο που περιλαμβάνει το σχεδιασμό, τη προμήθεια, την εγκατάσταση, την συντήρηση συστημάτων εξοικονόμησης/παραγωγής ενέργειας καθώς και την υποστήριξη/επισκευή του αντίστοιχου εξοπλισμού.
 
Με αυτόν τον τρόπο, ο επενδυτής/εγκαταστάτης μπορεί να καλύψει όλες του τις ανάγκες απευθυνόμενος μόνο σε ένα συνεργάτη, τη NanoDomi.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>