Λύσεις φτιαγμένες στα μέτρα σας

Διαβάστηκε από 2814 αναγνώστες -

Αν και αρκετά κτίρια παρουσιάζουν ομοιότητες, κάθε σπίτι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Ο τύπος των ηλιακών πλαισίων λέει πολλά για τους ανθρώπους που ζουν ή εργάζονται μέσα στο κτίριο.

 

H MP-Energy Solutions είναι μία τεχνική εταιρεία απολύτως εξειδικευμένη στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και κυρίως στα συστήματα φωτοβολταϊκών, είτε πρόκειται για διασυνδεδεμένα (on-grid) είτε για αυτόνομα (off-grid) φωτοβολταϊκά συστήματα με συσσωρευτές.

Εξειδικευμένη ομάδα

Αποτελείται από έμπειρους διδάκτορες μηχανικούς ΕΜΠ με ιδιαίτερη γνώση και εξειδίκευση στον τομέα των φωτοβολταϊκών, οι οποίοι σε συνεργασία με ιδιόκτητα ειδικευμένα συνεργεία και τα πιο αξιόπιστα υλικά της αγοράς σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ποιοτικά και αποδοτικά συστήματα.

Εμπειρία δεκαετίας

Συνεχής και αδιάλειπτη παρουσία στον τομέα των φωτοβολταϊκών την τελευταία δεκαετία, όχι μόνο στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές που διήγαγε, αποδεικνύουν περίτρανα την πίστη στην εν λόγω τεχνολογία.

Γιατί στην Ελλάδα;

Η Ελλάδα είναι η χώρα της ατέρμονης ηλιοφάνειας. Τα φωτοβολταικά συστήματα υπήρχαν πριν την μεγάλη έκρηξη της τελευταίας δεκαετίας και θα υπάρχουν και μετά από αυτή, γιατί πολύ απλά συμφέρουν, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν το περιβάλλον.

Τι σύστημα χρειάζεσται;

Διακρίνονται λοιπόν δύο μεγάλες κατηγορίες: i) τα διασυνδεδεμένα συστήματα με το δίκτυο (ΔΕΗ) και ii) τα αυτόνομα συστήματα ηλεκτροδότησης.

Στα πρώτα (διασυνδεδεμένα) έχουμε τη συνύπαρξη με το δημόσιο δίκτυο και είτε το κράτος πληρώνει την παραγόμενη ενέργεια (feed-in-tariff), είτε την συμψηφίζει αφαιρώντας την από την κατανάλωση (net metering – αυτοπαραγωγή ενέργειας). Χρησιμοποιούνται κυρίως σε κύριες κατοικίες με μεγάλη κατανάλωση και ενεργοβόρες επιχειρήσεις.

Στην δεύτερη περίπτωση (αυτόνομα) δεν υπάρχει σύνδεση με το δημόσιο δίκτυο και το φωτοβολταϊκό τροφοδοτεί τα φορτία όσο υπάρχει ήλιος, ενώ ταυτόχρονα φορτίζει τις μπαταρίες, οι οποίες δίνουν την απαραίτητη ενέργεια κατά την απουσία ηλιοφάνειας (ενίοτε χρησιμοποιούνται και ανεμογεννήτριες). Χρησιμοποιούνται συνήθως σε κτίρια απομακρυσμένα από το δίκτυο, αυθαίρετα κτίσματα και εξοχικά σπίτια.
 
Γιατί να επιλέξετε την MP-Energy
Απλά και μόνο γιατί Αγαπάνε τα Φωτοβολταϊκά!

  • Εκατοντάδες κτιριακά έργα σε όλη την Ελλάδα με ισάριθμους ικανοποιημένους πελάτες (δείτε φωτογραφίες στο siteμας)
  • Επιλογή μόνο αξιόπιστων και ποιοτικών επώνυμων υλικών (άμεση διαθεσιμότητα)
  • Προσφέρουμε τιμές E-shopΜΕ Εγκατάσταση!
  • Σε κάθε έργο επίβλεψη από τον ιδιοκτήτη και Γενικό Δ/ντη Μιχαήλ Πέτσιο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΕΜΠ, Διδάκτορα ΕΜΠ
  • Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας 24/24 κάθε μέρα του χρόνου
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MP-Energy πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ