Λύσεις θέρμανσης Daikin

Διαβάστηκε από 2204 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/11/2019

Τα ολοκληρωμένα συστήματα της Daikin θερμαίνουν και δροσίζουν το σπίτι σας ώστε να έχει την ιδανική θερμοκρασία ό,τι καιρό και να έχει έξω.

 
Για περισσότερο από 90 χρόνια η Daikin αναπτύσσει συστήματα ψύξης και θέρμανσης που εξασφαλίζουν τέλεια κλιματιζόμενους χώρους. Προτεραιότητα της εταιρείας ήταν και παραμένει η προστασία του περιβάλλοντος και η ικανοποίηση του πελάτη. Χρονιά ορόσημο στην πορεία της Daikinστη θέρμανση αποτέλεσε το 2006. Είναι η χρονιά που παρουσιάστηκε στην Ευρωπαϊκή αγορά το πρώτο σύστημα αντλίας θερμότητας Daikin Altherma. Ένα χρόνο αργότερα η πρώτη μονάδα εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα και σήμερα, 11 χρόνια μετά, περισσότερα από 10.000 συστήματα Daikin Altherma λειτουργούν στη χώρα μας αποδοτικά, αξιόπιστα και εξασφαλίζοντας καθημερινά τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση στους ιδιοκτήτες τους.

Η διευρυμένη γκάμα του συστήματος Daikin Altherma αποτελεί την πληρέστερη λύση για κάθε τύπο εφαρμογής. Οι λύσεις περιλαμβάνουνμονάδες χαμηλών θερμοκρασιών, για ψύξη και θέρμανση, κατάλληλες για σύνδεση με ενδοδαπέδια θέρμανση και μονάδες fancoils.

Νέα μονάδα μεσαίων θερμοκρασιών, η πρώτη στην αγορά με χρήση του νέου ψυκτικού μέσου R32 επίσης για ψύξη και θέρμανση με δυνατότητα προσαγωγής νερού έως και 65°C. Σε εφαρμογές με θερμαντικά σώματα θέρμανσης τη λύση δίνει η μονάδα υψηλών θερμοκρασιών κατάλληλη τόσο για νέες εφαρμογές όσο και για περιπτώσεις αντικατάστασης συμβατικού λέβητα πετρελαίου με δυνατότητα προσαγωγής νερού έως 80°C. Τη γκάμα συμπληρώνουν μονάδες με δυνατότητα συνεργασίας με ηλιακά συστήματα τόσο για την παραγωγή ζεστού νερού όσο και τηνυποβοήθηση θέρμανσης του χώρου μας.

Με την παρουσίαση πριν από 5 χρόνια του λέβητα φυσικού αερίου και της υβριδικής μονάδας αντλίας θερμότητας διευρύνθηκε το πεδίο εφαρμογών θέρμανσης. Η πρωτοποριακή υβριδική μονάδα, ένα σύστημα με συνεργασία αντλίας θερμότητας και λέβητα αερίου, διασφαλίζει μεταξύ άλλων την οικονομικότερη λειτουργία επιλέγοντας αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκεςλειτουργίας και τις εκάστοτε τιμές ενέργειας μεταξύ των δύο διαθέσιμων πηγών ή συνδυάζοντάς τες.

Τελευταία προσθήκη στη γκάμα αποτελεί ο λέβητας πετρελαίου συμπύκνωσης. Πρόκειται για λέβητα τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση σε εφαρμογές με χρήση πετρελαίου θέρμανσης.

Τις ολοκληρωμένες λύσεις Daikin συμπληρώνουν τα ηλιακά συστήματα της εταιρείας, οι αυτοματισμοί και τα δοχεία αποθήκευσης. Όλα τα παραπάνω προσφέρουν σύγχρονες, αξιόπιστες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές θέρμανσης χώρου και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Daikin πατήστε εδώ.
Τηλέφωνο: 21 0876 1300
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »