Λύσεις θέρμανσης Daikin

Διαβάστηκε από 3189 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/2/2020

Τα ολοκληρωμένα συστήματα της Daikin θερμαίνουν και δροσίζουν το σπίτι σας ώστε να έχει την ιδανική θερμοκρασία ό,τι καιρό και να έχει έξω.

 
Για περισσότερο από 90 χρόνια η Daikin αναπτύσσει συστήματα ψύξης και θέρμανσης που εξασφαλίζουν τέλεια κλιματιζόμενους χώρους. Προτεραιότητα της εταιρείας ήταν και παραμένει η προστασία του περιβάλλοντος και η ικανοποίηση του πελάτη. Χρονιά ορόσημο στην πορεία της Daikinστη θέρμανση αποτέλεσε το 2006. Είναι η χρονιά που παρουσιάστηκε στην Ευρωπαϊκή αγορά το πρώτο σύστημα αντλίας θερμότητας Daikin Altherma. Ένα χρόνο αργότερα η πρώτη μονάδα εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα και σήμερα, 11 χρόνια μετά, περισσότερα από 10.000 συστήματα Daikin Altherma λειτουργούν στη χώρα μας αποδοτικά, αξιόπιστα και εξασφαλίζοντας καθημερινά τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση στους ιδιοκτήτες τους.

Η διευρυμένη γκάμα του συστήματος Daikin Altherma αποτελεί την πληρέστερη λύση για κάθε τύπο εφαρμογής. Οι λύσεις περιλαμβάνουνμονάδες χαμηλών θερμοκρασιών, για ψύξη και θέρμανση, κατάλληλες για σύνδεση με ενδοδαπέδια θέρμανση και μονάδες fancoils.

Νέα μονάδα μεσαίων θερμοκρασιών, η πρώτη στην αγορά με χρήση του νέου ψυκτικού μέσου R32 επίσης για ψύξη και θέρμανση με δυνατότητα προσαγωγής νερού έως και 65°C. Σε εφαρμογές με θερμαντικά σώματα θέρμανσης τη λύση δίνει η μονάδα υψηλών θερμοκρασιών κατάλληλη τόσο για νέες εφαρμογές όσο και για περιπτώσεις αντικατάστασης συμβατικού λέβητα πετρελαίου με δυνατότητα προσαγωγής νερού έως 80°C. Τη γκάμα συμπληρώνουν μονάδες με δυνατότητα συνεργασίας με ηλιακά συστήματα τόσο για την παραγωγή ζεστού νερού όσο και τηνυποβοήθηση θέρμανσης του χώρου μας.

Με την παρουσίαση πριν από 5 χρόνια του λέβητα φυσικού αερίου και της υβριδικής μονάδας αντλίας θερμότητας διευρύνθηκε το πεδίο εφαρμογών θέρμανσης. Η πρωτοποριακή υβριδική μονάδα, ένα σύστημα με συνεργασία αντλίας θερμότητας και λέβητα αερίου, διασφαλίζει μεταξύ άλλων την οικονομικότερη λειτουργία επιλέγοντας αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκεςλειτουργίας και τις εκάστοτε τιμές ενέργειας μεταξύ των δύο διαθέσιμων πηγών ή συνδυάζοντάς τες.

Τελευταία προσθήκη στη γκάμα αποτελεί ο λέβητας πετρελαίου συμπύκνωσης. Πρόκειται για λέβητα τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση σε εφαρμογές με χρήση πετρελαίου θέρμανσης.

Τις ολοκληρωμένες λύσεις Daikin συμπληρώνουν τα ηλιακά συστήματα της εταιρείας, οι αυτοματισμοί και τα δοχεία αποθήκευσης. Όλα τα παραπάνω προσφέρουν σύγχρονες, αξιόπιστες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές θέρμανσης χώρου και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Daikin πατήστε εδώ.
Τηλέφωνο: 21 0876 1300
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ετήσιο γίνεται το «Εξοικονομώ κατ` οίκον» - Οι αλλαγές με το ν/σ

Αεροκουρτίνες εξοικονόμησης!

Μεταφερόμενες Οικολογικές Κατοικίες

Η απάντηση στα μικρόβια, τους μύκητες και τις αλλεργίες!

Διπλή βράβευση για το LG B2B Academy στα Loyalty Awards 2020

Εξελιγμένος σχεδιασμός, παραδοσιακή αισθητική.

Εξοικονόμηση κατ` Οίκον 2020: Μελέτη-Χρηματοδότηση-Αποπεράτωση … με μια υπογραφή

MAGNA 3 - STATE OF THE ART

Μην χάσετε το ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ που κυκλοφορεί!

Ανοιξιάτικες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ από την Elith!

Σχεδιάζει, κατασκευάζει και εφαρμόζει !

Θέρμανση & Εξοικονόμηση με υπογραφή από την Olefini

ΣΒΠΕ: Δεν καταργούνται όλα τα πλαστικά μιας χρήσης το 2021

Διαδικτυακή Συνέντευξη του Καθηγητή Wolfgang Feist

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

Εξοικονόμησε Ενέργεια στο σπίτι σου με τα σωστά συστήματα διαχείρισης!

Νέο Σύστημα Αποθήκευσης από την ΕΥΔΙΤΗ

30.000 φωνές ενάντια στο νομοσχέδιο των εξορύξεων

Επιστροφή στη φύση για τον Μπράντλεϊ και τον Κούπερ

Πράσινη τεχνολογία για δωρεάν ζεστό νερό!

περισσότερα »