Master EASY CLEAN, και ξεχάστε τους λερωμένους τοίχους!

1.788 επισκέψεις στο άρθρο

Θα φανταζόσασταν ποτέ ένα χρώμα στους τοίχους, που θα απωθούσε τους λεκέδες αποτρέποντάς τους να εισέλθουν σε βάθος, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να σπαταλάτε ώρες στο τρίψιμο για να τους απομακρύνετε ούτε να το ανανεώνετε συνεχώς; Τώρα μπορείτε!

Η KRAFT Paints, η πρωτοπόρος εταιρεία στην αγορά των αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, διαθέτει στην προϊοντική της γκάμα το υψίστης αντοχής χρώμα για εσωτερικούς χώρους και γυψοσανίδες, Master EASY CLEAN, το οποίο ακόμα και αν λερωθεί καθαρίζεται πανεύκολα.

Τι κι αν οι τοίχοι στο σαλόνι γεμίζουν δαχτυλιές ή η κουζίνα έχει λεκέδες από χυμούς και σάλτσες; Και τι θα λέγατε, αν δεν θα σας απασχολούσε τόσο που τα παιδιά θα λερώνουν τους τοίχους του δωματίων τους;
Το Master EASY CLEAN, λόγω της ειδικής του σύνθεσης και της τεχνολογίας των Κεραμικών Μικροσφαιριδίων της 3Μ™  που περιέχει, αποτελεί ιδανική λύση για βαφή τοίχων σε χώρους που λερώνονται συχνά και απαιτούν αντοχή στο συχνό καθάρισμα και στο τρίψιμο, ενώ είναι κατάλληλο για παιχνίδια και παιδικά έπιπλα.

Το προϊόν είναι πιστοποιημένο με το πληρέστερο ευρωπαϊκό εθελοντικό πρόγραμμα Indoor Air ComfortGOLD του οργανισμού Eurofins ως Best-In-Class προϊόν στην κατηγορία του, με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές Πτητικών Οργανικών Ενώσεων συνεισφέροντας στην υγιεινή ατμόσφαιρα του χώρου και την ποιότητα ζωής.

Λόγω της προηγμένης ειδικής σύνθεσής του, το Master EASY CLEAN εφαρμόζεται εύκολα και δεν λερώνει κατά τη βαφή, παρέχοντας μεγάλη απόδοση και καλυπτικότητα. Δημιουργεί μία ιδιαίτερης υφής semi-mat επιφάνεια που αναδεικνύεται από το φωτισμό και την αρχιτεκτονική του χώρου αναδεικνύοντάς το ως ιδανικό για σαλόνια και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής χώρους, χαρίζοντας λαμπερές αποχρώσεις και την αίσθηση της καθαρότητας.
 
KRAFT Paints,
Το Χρώμα της Καινοτομίας