Με την ηλεκτρονική πλατφόρμα  Μ.Υ.Φ.Α.Η., το ταξίδι με το e-car σου γίνεται πιο εύκολο. Έχεις όλα τα δεδομένα on line και σε πραγματικό χρόνο.

Με την ηλεκτρονική πλατφόρμα Μ.Υ.Φ.Α.Η., το ταξίδι με το e-car σου γίνεται πιο εύκολο. Έχεις όλα τα δεδομένα on line και σε πραγματικό χρόνο.

Μάθε τα πάντα για το e-car σου από την πλατφόρμα Μ.Υ.Φ.Α.Η.

1.196 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Μητρώου Υποδομών και Φορέων Αγοράς Ηλεκτροκίνησης (Μ.Υ.Φ.Α.Η.) είναι πλέον on line!

Τα βήματα για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα είναι πλέον μεγάλα και οι λύσεις αυξάνονται, μαζί με το ενδιαφέρον του κοινού. Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα Μητρώου Υποδομών και Φορέων Αγοράς Ηλεκτροκίνησης (Μ.Υ.Φ.Α.Η.).

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Μέσα από αυτή θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού δεδομένα, όπως η ακριβής θέση των φορτιστών, η διαθεσιμότητα, το κόστος, ο τρόπος πληρωμής και πολλά ακόμα που αφορούν στο ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο.

On line η ηλεκτρονική πλατφόρμα Μ.Υ.Φ.Α.Η.!

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχει θέσει ήδη σε λειτουργία την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Μητρώου Υποδομών και Φορέων Αγοράς Ηλεκτροκίνησης (Μ.Υ.Φ.Α.Η.). Οι φορείς της αγοράς της ηλεκτροκίνησης μπορούν να εγγράφονται στο Μητρώο και να αποκτούν μοναδικό κωδικό ταυτοποίησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://electrokinisi.yme.gov.gr.

Εκεί οι φορείς της αγοράς της ηλεκτροκίνησης θα μπορούν να «ανεβάζουν» δεδομένα, όπως η ακριβής θέση των φορτιστών, η διαθεσιμότητα, το κόστος, ο τρόπος πληρωμής και πολλά ακόμα που έχουν να κάνουν με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Με αυτόν τον τρόπο, τα δεδομένα αυτά και όλες οι πληροφορίες θα είναι άμεσα διαθέσιμα και ορατά στους χρήστες της πλατφόρμας σε πραγματικό χρόνο.

Το καλοκαίρι έρχεται app για smart phones!

Μέσα στο καλοκαίρι θα είναι έτοιμη και η ειδική εφαρμογή για τα smart phones, ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν ανά πάσα στιγμή πρόσβαση από το «έξυπνο» κινητό τους (λογισμικό Android και iOS).

Με την πλατφόρμα, το ταξίδι με το e-car σου γίνεται πιο εύκολο!

Η εξέλιξη αυτή κρίνεται ως ιδιαίτερα θετική στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, καθώς οι οδηγοί, αλλά και κάθε πολίτης που ενδιαφέρεται για την ηλεκτροκίνηση θα έχουν στα χέρια του και σε πραγματικό χρόνο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα κάνουν το ταξίδι με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πιο εύκολο.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος τόνισε ό,τι «βήμα-βήμα, η Ελλάδα μπαίνει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Η διαδικτυακή πλατφόρμα που δημιουργήσαμε, σύντομα θα αποτελεί το πλέον αξιόπιστο Εθνικό Σημείο Πρόσβασης για τις υποδομές εναλλακτικών καυσίμων», για να προσθέσει ό,τι «οι οδηγοί και ο κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης, θα μπορούν εύκολα να λαμβάνουν σαφείς και έγκυρες πληροφορίες, ώστε να γίνει πιο εύκολο κάθε ταξίδι τους με ηλεκτροκίνητο όχημα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για καλύτερη καθημερινότητα, βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος».

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »