Με βαθιά γνώση για την μόνωση

2.569 επισκέψεις στο άρθρο

Από το 1980, η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. συνεχώς εξελίσσεται και ανέπτυξε σοβαρή αντίληψη επάνω σε θέματα διερεύνησης των πραγματικών αναγκών του χώρου της μόνωσης, δόμησης, διακόσμησης & συσκευασίας.

Με βάση τις ικανότητες, τη βαθιά γνώση του χώρου και των αναγκών του, την  πολύχρονη εμπειρία στη ΜΟΝΩΣΗ, ΔΟΜΗΣΗ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. μετά από μια μακρά πορεία, είναι σε θέση να προσφέρει πραγματικά ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα προς τους πελάτες και πρωτοποριακές  προτάσεις, για την ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς και του τελικού καταναλωτή.

Από το 1980, η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. συνεχώς εξελίσσεται και ανέπτυξε σοβαρή αντίληψη επάνω σε θέματα διερεύνησης των πραγματικών αναγκών του χώρου της ΜΟΝΩΣΗΣ, ΔΟΜΗΣΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ και της αγοράς, που παράλληλα μαζί με την πελατοκεντρική φιλοσοφία, ανέδειξε τον πελάτη σε πραγματικό συνεργάτη.

Για τη Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. το κέρδος του συνεργάτη, υπήρξε βασική μέριμνα και επιδίωξη. Προσεκτική υπήρξε εξ αρχής η έρευνα των προϊόντων και οι επιλογές των τεχνολογιών έτσι ώστε, να έχουν μακροπρόθεσμη προοπτική και ευκολία εκσυγχρονισμού τους. Εξασφαλίστηκε έτσι κορυφαία ποιότητα προϊόντων που ήταν μια από τις βασικές παραμέτρους καθιέρωσης εταιρικής επωνυμίας και του διατιθέμενου προϊόντος στην αγορά.

Η οργάνωση της Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. αναφορικά με την υποστήριξη των πωλήσεων των συνεργατών της, την ικανότητα να διακινήσει και να προωθήσει αποτελεσματικά το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών ασχέτως του όγκου εργασιών πάντα σε σταθερή ποιότητα, προσδιόρισαν την εταιρική ταυτότητα της ως ενός μεγάλου και αξιόπιστου συνεργάτη, με τα ακόλουθα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:
  • Αξιοπιστία προϊόντων, ανθρώπινου δυναμικού, και παροχής υπηρεσιών προς κάθε συνεργάτη.
  • Είμαστε κοντά στον πελάτη από το δειγματισμό μέχρι την πώληση και μετά από αυτήν - Τεχνική Υποστήριξη - όπως έχουμε αποδείξει στην πράξη.
  • Στηρίζουμε τους πελάτες μας με την οργάνωσή μας, με την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών και τις ανταγωνιστικές τιμές στις πωλήσεις.
  • Πρόθεση μας είναι η διαρκής διερεύνηση για νέα προϊόντα και η διάθεση αυτών με στόχο την αμφότερη κερδοφορία.
 
Η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. με βασικό σχεδιασμό και πολιτική την ανάπτυξη της, κατάφερε να διαφοροποιηθεί και να ηγείται στην Ελληνική αγορά για 8 βασικούς λόγους όπως:
  1. Μοναδικότητα στον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων με Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου και Πιστοποίηση Διαδικασιών και Προϊόντων (ISO, CE).
  2. Δημιουργία τμήματος έρευνας για αναζήτηση νέων εφαρμογών και μόνιμη ανάπτυξη του τεχνολογικού της εξοπλισμού.
  3. Διάθεση για στρατηγική συνεργασία με πελάτες-συνεργάτες για 20ετία.
  4. Ικανότητα της μεγαλύτερης Παραγωγικής Δυναμικότητας στην Ελλάδα με ποικιλία προϊόντων και λύσεων για όλες τις εφαρμογές.
  5. Τεχνογνωσία, Κατανόηση των αναγκών και λύσεων προς τον πελάτη.
  6. Υπηρεσία προς τον πελάτη με αληθινό ορισμό της εξυπηρέτησης.
  7. Οι μεγαλύτερες παραγωγικές εγκαταστάσεις με 3 παραγωγικές μονάδες και με διαφορά από τον δεύτερο ανταγωνιστή (είμαστε τριπλάσιοι από το δεύτερο).
  8. Καινοτομίες σε προϊόντα και υπηρεσίες για νέες εφαρμογές.
Σήμερα, η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής Διογκωμένης Πολυστερίνης στην Ελλάδα με ετήσια δυναμικότητα 150.000 m3 EPS για οικοδομική χρήση, και 25 μορφοποιητικές μηχανές για παραγωγή υλικών συσκευασίας από EPS, ετήσιας δυναμικότητας 5.000 τόνων ¶ ύλης.

Η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000 από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό πιστοποίησης TUV CERT και είναι μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Παραγωγών Διογκωμένης Πολυστερίνης (EPS Hellas). Διαθέτει προϊόντα Διογκωμένου Πολυστυρενίου για κάθε οικοδομική χρήση και σε διάφορους τύπους όπως για μόνωση τοίχων και στοιχείων από σκυρόδεμα με εμπορικές ονομασίες ISOPLAK, ISOCOAT, ISOPOR και ΝΕΟPOR (Νέο γραφιτούχο Διογκωμένο Πολυστυρένιο από την BASF), για ενδοδαπέδια θέρμανση με εμπορική ονομασία ISOFLOOR, για μόνωση κεραμοσκεπών με εμπορική ονομασία ISOLTETTO (μοναδικό στην Ελλάδα), για ανεστραμμένη μόνωση δώματος με εμπορική ονομασία ISOTILE και για ελαφρό σκυρόδεμα με κόκκους με εμπορική ονομασία EPS ISOLBETON.

Η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων εσωτερικής διακόσμησης BOVELACCI, του ζελατινοειδούς αποκολλητικού ξυλοτύπων POLIGEL και των αντλιών ελαφρού σκυροδέματος CMO και εμπορικός συνεργάτης των εταιρειών FIBRAN, KNAUF και SIKA. Όλα τα προϊόντα και εμπορεύματα της εταιρείας είναι διαθέσιμα από τα υποκαταστήματά της στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λαμία. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. πατήστε εδώ.