Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ANDRIANOS στην INDELEX - SMART HOME 2019

2.020 επισκέψεις στο άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συμμετοχή της ANDRIANOS στην INDELEX - SMART HOME 2019

Το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών συγκέντρωσε φέτος το σημαντικότερο εκθεσιακό event στο χώρο της τεχνολογίας,  η INDELEX -SMART HOME Expo 2019, η οποία έλαβε χώρα από τις 11 έως 13 Μαΐου, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Ξιφασκίας στο Ελληνικό.
 
Η ANDRIANOS, ως πρωτοπόρος στις εφαρμογές Εξοικονόμησης Ενέργειας από το 1994, παρακολουθώντας τις τεχνολογικές τάσεις και εξελίξεις παρουσίασε την σειρά συστημάτων Smart Home του κορυφαίου οίκου SALUS, τον οποίο εκπροσωπεί αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο.
 
Το περίπτερο της ANDRIANOS αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης, με το "έξυπνο" σύστημα SALUS IT600 Smart Home, αφού ήταν το μοναδικό σύστημα Smart Home το οποίο επιτυγχάνει πραγματική Εξοικονόμηση Ενέργειας στις καταναλώσεις του κτιρίου. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην υψηλή εξειδίκευση της SALUS και της ANDRIANOS στην βελτιστοποίηση των συνθηκών που εξασφαλίζουν Θερμική ¶νεση και στην ισχυρή τεχνογνωσία των Η/Μ συστημάτων . Ταυτόχρονα, το Salus IT600 περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες έξυπνες συσκευές, για τον κεντρικό και απομακρυσμένο έλεγχο του φωτισμού, των ρολών, της γκαραζόπορτας και κάθε άλλης ηλεκτρικής συσκευής και εγκατάστασης στα κτίρια.
 
Η καινοτομία του SALUS iT600 έγκειται στο γεγονός ότι παρέχει μία πλήρη γκάμα συσκευών και λειτουργιών για τον αποδοτικό, έξυπνο και ποιοτικό έλεγχο όλων των συστημάτων Θέρμανσης - Κλιματισμού & Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης με τεράστια ακρίβεια, χάρη στους σύγχρονους αλγόριθμους βελτιστοποίησης (PWM & TPI) και την εξειδίκευση της εταιρίας στους διαφορετικούς τύπους συστημάτων που μπορεί να διαθέτει ένα κτίριο. (Ενδοδαπέδια Θέρμανση, Fan Coils, Ηλιοθερμία, Σώματα καλοριφέρ).
 
Οι επαγγελματίες του κλάδου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους μετρητές κατανάλωσης της SALUS, οι οποίοι μπορούν να μετρήσουν την καταναλισκόμενη ενέργεια ανά συσκευή με απόλυτη ακρίβεια, ώστε με την σωστή ανάλυση και τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις από το εξειδικευμένο προσωπικό της ANDRIANOS,  μπορούν να προσφέρουν επιπλέον εξοικονόμηση στο "Έξυπνο" σπίτι της SALUS.
 
Αντίστοιχο ενδιαφέρον υπήρχε και για τα νέα προϊόντα της SALUS που προστέθηκαν στην γκάμα προϊόντων Smart Home, ο αισθητήρας διαρροής νερού WLS600 σχεδιασμένος για την ανίχνευση διαρροών στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του κτιρίου, ο ανιχνευτής καπνού SD600 σχεδιασμένος για την ανίχνευση καπνού σε πραγματικό χρόνο και το Smart Ρελέ ρολού RS600 σχεδιασμένο για τον έλεγχο οποιουδήποτε ρολού, παραθυρόφυλλου ή πόρτας γκαράζ.

Η ANDRIANOS, σε στενή συνεργασία με την SALUS, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα προϊοντικό πακέτο ιδιαίτερα καινοτόμο και χρήσιμο για κάθε μηχανικό HVAC. Το SALUS ΙT600 αποτελεί το πιο πλήρες, προσιτό, εύκολο και επεκτάσιμο σύστημα διαχείρισης στην παγκόσμια αγορά, με το υψηλότερο ποσοστό Εξοικονόμησης Ενέργειας για κάθε είδους κτίριο.
 
Σε μια αγορά ταχέως αναπτυσσόμενη όπως αυτή των αυτοματισμών, η ANDRIANOS έχει ξεχωρίσει δημιουργώντας ένα "Smart HVAC Home", το oποίο μειώνει αισθητά το λειτουργικό κόστος ενώ επιτυγχάνει την βέλτιστη Θερμική ¶νεση τόσο σε νέα όσο και σε υφιστάμενα κτίρια.