Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της KOSTAL στην Αθήνα

1.668 επισκέψεις στο άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης της νέας σειράς Φ/Β αντιστροφέων της KOSTALτην Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018, στο ξενοδοχείο Electra Palace στην Αθήνα.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν περίπου 100 άτομα, εκπροσωπώντας επιχειρήσεις από όλη τη νότια Ελλάδα. Η παρουσίαση έγινε με τη στήριξη των συνεργατών της, τις εταιρίες Krannich Solar, NanoDomi, Καυκάς και Alumil Solar.
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον διευθυντή της KOSTAL στην Ελλάδα κ. Κώστα Φλώρο, ο οποίος καλωσόρισε του παρευρισκόμενους και έκανε μια πολύ σύντομη παρουσίαση της εταιρίας KOSTAL, ενώ στη συνέχεια ο κ. Γιάννης Χατζηχριστοφής παρουσίασε και ανέδειξε τα σημεία υπεροχής της νέας σειράς υβριδικών, μονοφασικών και τριφασικών αντιστροφέων Plenticore Plus και PIKO MP Plus, τη νέα σειρά PIKO IQ, καθώς και τον νέο αντιστροφέα για μεγάλα έργα, PIKO36EPC. Στη συνέχεια ο κύριος Καπέλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών, έκανε μια σύντομη ενημέρωση για την παρούσα κατάσταση της αγοράς των φωτοβολταϊκών. Στο τέλος της παρουσίασης δόθηκε αρκετός χρόνος ώστε να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις των παρευρισκόμενων και ακολούθησε cocktail party όπου η κουβέντα συνεχίστηκε σε πιο χαλαρούς τόνους με τη συνοδεία ποτών και catering.