Μια premium tech Διοργάνωση

1.797 επισκέψεις στο άρθρο

Η έκθεση INDELEX δίνει και πάλι δυναμικά το παρόν για 9η φορά από 11 έως 13 Μαίου 2019 στο Κέντρο «ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ»-Ελληνικό.

Η έκθεση INDELEX δίνει και πάλι δυναμικά το παρόν για 9η φορά από 11 έως 13 Μαίου 2019 στο Κέντρο «ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ»-Ελληνικό.
 
Η INDELEX διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2002 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 8 επιτυχημένες διοργανώσεις, με χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
 
Αντικείμενο της INDELEX είναι η εγκατάσταση και ολοκλήρωση ηλεκτρονικών συστημάτων όπως :
 TELECOMS ● SECURITY ● A/V - TV ● IT & INFRASTRUCTURE
 
Η INDELEX παρακολουθώντας τις τεχνολογικές τάσεις και εξελίξεις, πλαισιώνεται από τη νέαεκθεσιακή ενότητα SMART HOME Expo, η οποία εστιάζει στον οικιακό και κτιριακό αυτοματισμό, και στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των «έξυπνων» τεχνολογιών.
 
Παράλληλα με την INDELEX-SMART HOME Expo θα λάβει χώρα το εξειδικευμένο event DIGITAL CONSTRUCTION, με αντικείμενο τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον κατασκευαστικό κλάδο.
 
Στο επίκεντρο της DIGITAL CONSTRUCTION θα βρεθεί η αξιοποίηση των νέων τεχνολογικών εργαλείων για τις κατασκευές, τις υποδομές, την αρχιτεκτονική & την αστική ανάπλαση όπως:

3D Printing ● 3D Scanning ● BIM ● Virtual & Augmented Reality ● Drones-UAV
 
Η INDELEX, η SMART HOME & η DIGITAL CONSTRUCTION μια premium tech διοργάνωση, θα αποτελέσει την κορυφαία έκθεση τεχνολογίας  προσφέροντας στις εταιρίες που θα συμμετέχουν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και να δημιουργήσουν ή να διευρύνουν το δίκτυο πωλήσεων τους σε ένα στοχευμένο target group.
  
Οι επισκέπτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν «έξυπνα» συστήματα, καινοτόμες λύσεις & σύγχρονα εργαλεία για τον σχεδιασμό & την υλοποίηση κάθε τεχνικού έργου.