Νέα εντυπωσιακή σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG OLED Pro:Centric Direct

Διαβάστηκε από 1819 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/2/2019

Η νέα εντυπωσιακή σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG OLED Pro:Centric Direct συνδυάζει την κινηματογραφική εμπειρία θέασης με τον κομψό σχεδιασμό.

 
Η LG ξενοδοχειακή σειρά τηλεοράσεων συνδυάζει την τεχνολογία OLED με την LG Pro:Centric Direct πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου δίνοντας τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να προσφέρουν μία πολυτελή και αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά EU961H των LG OLED Hotel τηλεοράσεων για υψηλού επιπέδου εξατομικευμένη εμπειρία φιλοξενίας, συνδυάζοντας την αναγνωρισμένη τεχνολογία OLED, τις in-room digital concierge υπηρεσίες που προσφέρει η λύση Pro:Centric Direct και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της οθόνης.

Η νέα σειρά EU961H εντυπωσιάζει από την πρώτη ματιά. Ο ξεχωριστός σχεδιασμός με την κομψή βάση ταιριάζουν με κάθε διακόσμηση υψηλής αισθητικής, ενώ η τεχνολογία OLED με τα αυτοφωτιζόμενα pixels που είναι γνωστή για την τέλεια απόδοση του μαύρου λόγω της αντίθεσης, κάνουν τις τηλεοράσεις να προσφέρουν ζωντανά χρώματα και ασύγκριτη ποιότητα εικόνας. Σε αντίθεση με άλλους τύπους οθόνης, η τεχνολογία OLED δεν βασίζεται στον οπίσθιο φωτισμό. Κάθε μεμονωμένο pixel διαθέτει τη δική του πηγή φωτός με αποτέλεσμα την απόλυτη απόδοση του μαύρου στην εικόνα, επιτρέποντας στα άλλα χρώματα να αναδειχθούν.

Επιπλέον, η προσθήκη του Dolby Vision και του Dolby Atmos εξασφαλίζει στους επισκέπτες μια εμπειρία ήχου κινηματογραφικού επιπέδου χωρίς να χρειαστεί να αφήσουν το δωμάτιό τους. Το Dolby Vision HDR προβάλλει ταινίες, ακριβώς όπως τις έχουν οραματιστεί οι σκηνοθέτες, ενώ το Dolby Atmos προσφέρει δυναμική εμπειρία ήχου surround, ακόμα και σε περιορισμένο χώρο- κάτι που δε συναντά κανείς συχνά σε δωμάτια ξενοδοχείου.

Τέλος, η λύση Pro:Centric Direct για τη διαχείριση περιεχομένου μπορεί να ενισχύσει περαιτέρω την εμπειρία του επισκέπτη, ενώ μέσω του συστήματος κεντρικής διαχείρισης, οι ξενοδόχοι μπορούν να ρυθμίσουν  και να ενημερώσουν από απόσταση όλες τις τηλεοράσεις. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες εξατομικευμένες πληροφορίες και υπηρεσίες χωρίς να απαιτείται επιπλέον χρόνος από το προσωπικό ή γνώση πληροφορικής. Η LG OLED Hotel TV με Pro:Centric Direct προσφέρει στους επισκέπτες πολυτελή ψυχαγωγία στο δωμάτιο και άνεση τόσο για τους φιλοξενούμενους όσο και για τους ξενοδόχους.

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που η LG παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.
 
Η σειρά είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την LG Electronics (LG) πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων για το «Εξοικονομώ Κατ` Οίκον»

Ξεκίνησαν τα αιτήματα στον ΔΕΔΔΗΕ για net metering

Εναέριες θερμογραφήσεις φωτοβολταϊκών!

Αντλίες και πιεστικά Grundfos, για πάντα κοντά σας!

Φωτισμός Πισίνας από την Mechanical Solutions

Διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ στα Corporate Superbrands 2018-2019

Η LG φέρνει την τεχνογνωσία της για τα ηλιακά πάνελ στο ευρωπαϊκό κοινό

Η εταιρία DAUWIN - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ

Ρουμελιώτης: Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στα ενεργειακά κτίρια

H άνεση στον χώρο σας!

140 εκατ. ευρώ για την πρόληψη πυρκαγιών

Ξυλόμαλλο: Η φύση συναντάει την ηχομόνωση

Θέρμανση & ψύξη με υπογραφή από την Olefini

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Ένωσης Επιχειρήσεων Θέρμανσης Ενέργειας

Διεθνής Διάκριση για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ν. Σερρών

NANODOMI: Παραδόσεις Φ/Β Πάρκων συνολικής ισχύος 2,9MWp

AQUA PROJECT: Λύσεις για τη διαχείριση της κατανάλωσης των υδάτων

20 χρόνια εμπειρίας περιβαλλοντικού σχεδιασμού και κατασκευής

Τρεις κινήσεις για την ενίσχυση των ΑΠΕ από το ΥΠΕΝ

περισσότερα »