Νέα προϊόντα από την Vivechrom!

3.328 επισκέψεις στο άρθρο

Το νέο προϊόν της Vivechrom είναι ένα υψηλής ποιότητας ακρυλικό υδατοδιαλυτό αστάρι και αποτελεί το ιδανικό προϊόν για τις γυψοσανίδες, που χρησιμοποιούνται ευρέως στη σύγχρονη δόμηση σε κάθε εσωτερικό χώρο.

  • Eξαιρετικό ΑΣΤΑΡΙ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΩΝ
Το ΑΣΤΑΡΙ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΩΝ έχει εξαιρετική καλυπτικότητα και γεμιστική ικανότητα,  χάρη στην οποία εξομαλύνει ατέλειες και επιφανειακές ανομοιομορφίες της γυψοσανίδας. Παράλληλα, εξισορροπεί άριστα την απορροφητικότητα ανάμεσα στη στοκαρισμένη επιφάνεια και στη γυψοσανίδα, εξασφαλίζοντας ένα αψεγάδιαστο τελικό αποτέλεσμα αφού βαφεί με πλαστικό χρώμα της Vivechrom. 
Δουλεύεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα και έχει ισχυρή πρόσφυση.
- Eξαρετικό γέμισμα & εξομάλυνση ατελειών
- `Αριστη καλυπτικότητα
- Μέιωση απορροφητικότητας
- Ισχυρή πρόσφυση
  • VIVECRYL THERMOELASTIC ECO

To VIVECRYL THERMOELASTIC ECO είναι ένα κορυφαίας ποιότητας οικολογικό ακρυλικό, ειδικό θερμοπροστατευτικό & μονωτικό χρώμα εξωτερικών τοίχων. Έχει ειδικές πρώτες ύλες με θερμομονωτικές ιδιότητες,συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας χειμώνα –καλοκαίρι.

∆ιατηρεί την ελαστικότητά του από -20°C έως 80°C και καλύπτει τέλεια τριχοειδή και μικρορωγμές, προσφέροντας εξαιρετική στεγάνωση από την υγρασία. Χάρη στα ειδικά του πρόσθετα, προστατεύει την επιφάνεια του φιλμ από τη μούχλα και τις πρασινίλες. Προσφέρει μία θαυμάσια ματ επιφάνεια  και οι αποχρώσεις του παραμένουν αναλλοίωτες για χρόνια.

To VIVECRYL THERMOELASTIC ECO είναι πιστοποιημένο ψυχρό χρώμα και χαρακτηρίζεται από υψηλή τιμή ανακλαστικότητας (SR), υψηλό συντελεστή εκπομπής (ε) και υψηλό δείκτη ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία (SRI).

Οι επιφάνειες θα πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα.  Ασταρώστε με ΑΣΤΑΡΙ VIVEDUR αστάρι διαλύτου ή με το σιλικονούχο ακρυλικό αστάρι νερού, VIVECRYL PRIMER.

Αραιώστε με 5-10% καθαρό νερό και αναδεύστε καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόστε 2 χέρια VIVECRYL THERMOELASTIC ECO για τέλειο αποτέλεσμα.

∆ιατίθεται σε λευκό και σε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της Vivechrom σε συσκευασίες των 3lt & 10lt.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Vivechrom