Νέα σειρά ενεργειακά αποδοτικών ρελέ από την Schneider Electric

Διαβάστηκε από 1080 αναγνώστες -

Τα νέα ρελέ ισχύος βοηθούν τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις να βελτιώσουν την απόδοση της λειτουργίας τους, να πετύχουν τους στόχους βιωσιμότητας που έχουν θέσει και να βελτιώσουν την αξιοπιστία του αυτοματισμού και του ελέγχου.

 
Η Schneider Electric παρουσιάζει τη νέα σειρά ενεργειακά αποδοτικών ρελέ ισχύος TeSys D Green
 
  • Η βέλτιστη απόδοση του πηνίου μειώνει τα ενεργειακά κόστη
  • Ο στιβαρός σχεδιασμός ενισχύει την αξιοπιστία της βιομηχανικής διεργασίας
  • Συνδεσιμότητα μέσω απευθείας ελέγχου απόPLC
  • Ευελιξία στην κάλυψη πιθανών απαιτήσεων και αντικατάσταση των συμβατικών ρελέ ισχύος
  • Ευκολία στην επιλογή, την εγκατάσταση και τη λειτουργία
 
Η Schneider Electric, ο ηγέτης στη διαχείριση ενέργειας και τον αυτοματισμό, παρουσιάζει τη νέα σειρά ενεργειακά αποδοτικών ρελέ ισχύος TeSys D Gree για εφαρμογές ελέγχου και μεταγωγής. Τα νέα ρελέ ισχύοςείναι εξοπλισμέναμε ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό πηνίο που απαιτεί έως και 80% λιγότερη ενέργεια και εκλύειέως και 50% λιγότερη θερμότητα μέσα σε ερμάρια σε σύγκριση με τα συμβατικά ηλεκτρομηχανικά ρελέ ισχύος. Το χαρακτηριστικό αυτόθα βοηθήσειτις βιομηχανικές εγκαταστάσεις εκτεταμένης διεργασίας και παραγωγής να μειώσουν αισθητά τα κόστη ενέργειας και να πετύχουν τους στόχους βιωσιμότητας που έχουν θέσει.

Οι νέοι κανονισμοί και τα πρότυπα απαιτούν από τις επιχειρήσειςνα γίνουνπιο υπεύθυνεςσχετικά με την ενεργειακή απόδοση και την αειφορία. Με τη σειρά TeSys D Green εξασφαλίζεται κορυφαία απόδοση του πηνίου παρέχοντας αξιοσημείωτη εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι απλό στην επιλογή καιπεριλαμβάνειπολλά χαρακτηριστικά που συμβάλουν στην εξοικονόμηση κόστους. Επιπλέον, οι βιομηχανικοί χρήστες θα εκτιμήσουντο υψηλό επίπεδο αξιοπιστίαςκαι τονοικολογικό σχεδιασμό.
 
Σχεδιασμόςμε γνώμονα την αξιοπιστία
Τα ρελέ ισχύος TeSys D Green συμμορφώνονται με το πρότυπο SEMIF47 καιέχουν σχεδιαστεί για να συμβάλουνστην εύρυθμη λειτουργία και απόδοση, χάρη σε ένα ευρέως φάσματοςπηνίο, το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη αντίσταση στις διαταραχέςτης τάσης του δικτύου. Επίσης, η σειρά έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απαλλαγή από ηλεκτρικούς θορύβους, την μειωμένη αναπήδηση από μηχανικούς κραδασμούς,καθώς και την αξιόπιστη επαναλαμβανόμενη ενεργοποίηση ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις της τάσης. Τα  ρελέ ισχύος TeSys D Green μπορούν επίσης να συμβάλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και της έκλυσης θερμότητας, όταν συνδυάζεται με τα νέα ηλεκτρονικά θερμικά προστασίας TeSys LR9D.
 
Ευκολία στην επιλογή και την εγκατάσταση
Η διαδικασία επιλογής, παραγγελίας και διαχείρισης αποθεμάτων γίνεται πιο απλή χάρη στους τέσσερις μόνο προϊόντικούς κωδικούς που καλύπτουν τάσεις από 24 V έως 500V σε AC ή DC. Τα προϊόντα TeSys D Green είναι επίσης συμβατά με τα τρέχοντα βοηθητικά εξαρτήματα TeSys, ενώ οι τυποποιημένες διαστάσεις καιοι αποστάσεις τωνακροδεκτών επιτρέπουν την άμεση αντικατάσταση συμβατικών ρελέ ισχύος, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή τους. Τα ρελέ ισχύος TeSys D Green ενσωματώνονται εύκολα σε αρχιτεκτονικές λύσεων αυτοματισμού. Με το μικρό και συμπαγές μέγεθός τους,καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο σε μηχανές και πίνακες ελέγχου υψηλής πυκνότητας. Για την απλοποίηση του σχεδιασμού και τη μείωση του κόστους καλωδίων και υλικών, η σειρά διαθέτει ειδικά ρελέ ισχύος έως και 80A με τάση ελέγχου 24 V DC/500 mA, που επιτρέπουν την απευθείας σύνδεση με PLC, χωρίς να χρειάζεται ενδιάμεση συσκευή. Περιλαμβάνονται επίσηςρελέ ισχύος με τεχνολογία EverLink™ που εξασφαλίζουν σταθερή ποιότητα σύσφιξης στις συνδέσεις χωρίς ερπυσμό και λιγότερες απώλειες θερμότητας.
 
Πλήρες χαρτοφυλάκιο πράσινων λύσεων
Η σειρά TeSys D Green αποτελεί μέρος ενός πλήρους χαρτοφυλακίου «πράσινων» προϊόντων και υπηρεσιών για μηχανές και βιομηχανικές διεργασίες. Σχεδιασμένανα βοηθήσουντις επιχειρήσεις να πετύχουν τους περιβαλλοντικούς τους στόχους, τα ρελέ ισχύος TeSys D Greenεντάσσονται στο χαρτοφυλάκιο της οικολογικής ετικέτας Green Premium της  Schneider Electric διαθέτοντας πλήρη συμμόρφωση με τα περιβαλλοντικά πρότυπα RoHS, REACH, PEP και EoLI. Τα προϊόντα TeSys Green D συμμορφώνονται επίσης με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας των παγκόσμιων εξαγωγών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

H LG άφησε το στίγμα της στην 26η Συνέλευση Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

Η INTERAMERICAN ενεργός επιχείρηση για την προστασία του περιβάλλοντος

Κουρκουμάς: Φυτικό φάρμακο, μπαχαρικό και όχι μόνο...

Λύσεις υψηλών απαιτήσεων από την TESY

6ο Διεθνές Συνέδριο για την Αειφόρο Διαχείριση Αποβλήτων

Η Kostal φέρνει το μέλλον στα φωτοβολταϊκά σήμερα

Έξυπνοι αυτοματισμοί για κλιματισμό & θέρμανση

Απονεμήθηκαν τα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2018

Η επόμενη φάση για το «Εξοικονομώ κατ`Οίκον ΙΙ»

Συστήματα διαχείρισης & εξοικονόμησης ενέργειας

Προσφορά διασωστικού υλικού στους πρόσφυγες

Το Bravo εξελίσσεται με τη δημιουργία του Bravo Schools

Έρχεται «Εξοικονομώ» για επιχειρήσεις και δημόσια κτίρια

Υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου με προσφορές από την elith!

Παρέμβαση Γιάννη Κοντούλη για το νέο Κανονισμό Πυροπροστασίας Κτιρίων

Τα Smartphones Xiaomi έδωσαν το «παρών» στο Ράλλυ Ακρόπολις

Μήπως ξοδεύεις πολλά για ενέργεια;

Τα Πράσινα Σημεία της Χαλκίδας

Η LG παρουσιάζει νέο τύπο αντλιών θερμότητας: THERMA V Split

Eκδήλωση Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών

Βρες το δωμάτιο των ονείρων σου

περισσότερα »