Νέα σειρά φορτιστών από την UTECO

1.731 επισκέψεις στο άρθρο

Η UTECO ABEE ενημερώνει ότι επεκτείνεται η συνεργασία με την Ισπανική Πολυεθνική Power Electronics SrL και πλέον συμπεριλαμβάνει την αντιπροσώπευση της Power Electronics στην αγορά των φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων, με τη σειρά φορτιστών ΝΒ.

Η σειρά φορτιστών ΝΒ περιλαμβάνει φορτιστές για οικιακή κι επαγγελματική χρήση, τόσο για AC φόρτιση (NB Wall, NB City), με ισχύς έως τα 22kWAC,  όσο και για DC φόρτιση, τόσο με Single DC Chargers (ΝΒ50) όσο και για Multi DC chargers (ΝΒ Station, NB Station HV), με ισχύς έως τα 600kWDC, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε ηλεκτρικού οχήματος, ανεξαρτήτου μεγέθους και ισχύος φόρτισης και παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης.

Η πλήρης γκάμα φορτιστών αλλά και παρελκόμενων, δύναται να καλύψει κάθε απαίτηση, όσο απαιτητική κι αν είναι, ενώ η καλαίσθητη σχεδίασή τους, εξασφαλίζει την όμορφη ενσωμάτωση των φορτιστών στον περιβάλλοντα χώρο.

Τέλος, η εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών αλλά και η 24/7/365 απομακρυσμένη υποστήριξη της Power Electronics, χωρίς επιπλέον χρέωση, εξασφαλίζει τη μέγιστη διαθεσιμότητα των φορτιστών και την ορθή κι απροβλημάτιστη λειτουργία τους.