Νέα συνεργασία KRAFT PAINTS - BoConcept

2.200 επισκέψεις στο άρθρο

Η εσωτερική διακόσμηση και ο κόσμος των χρωμάτων σας δίνουν έμπνευση για το σπίτι σας!

Η  KRAFT Paints και η BoConcept αποφάσισαν να φέρουν μια νέα handson και live experience εμπειρία στους καταναλωτές. Η ανανέωση της διακόσμησης ενός χώρου μπορεί να αποτελέσει πρόκληση και θα απαιτηθούν πολλές μικρές και μεγάλες αποφάσεις. Οι δύο εταιρίες, με αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο τους, πάνε ένα βήμα πιο μπροστά την αντίληψη διαμόρφωσης στην εσωτερική διακόσμηση με LIVE βαμμένους χώρους στα καταστήματα με αποχρώσεις της Kraft Paints.

Στόχος της BoConcept είναι να δημιουργεί έπιπλα, υλικά και χρώματα που να ταιριάζουν μεταξύ τους αλλά και να προσαρμόζονται σύμφωνα με τους χώρους του καταναλωτή. Στόχος της Kraft Paints είναι να δημιουργεί μια αισθητική εμπειρία αποχρώσεων μέσα από προϊόντα που συνεισφέρουν στην υγιεινή ατμόσφαιρα. Με χιλιάδες προτάσεις αυθεντικών ελληνικών αποχρώσεων και συνδυασμούς που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Ζήστε με την Καινοτομία στο σπίτι σας
KRAFT Paints - Πιστοποίηση EUROFINS
Η Kraft Paints είναι ο πρώτος κατασκευαστής χρωμάτων στην Ελλάδα που προέβη οικειοθελώς σε ανάλυση των εκπομπών βαφών τοιχοποιίας επιβεβαιώνοντας, διασφαλίζοντας και πιστοποιώντας την ποιότητα των προϊόντων μέσω των πανευρωπαϊκά φημισμένων και αποδεκτών σημάτων «Indoor Air Comfort®» και «Indoor Air Comfort GOLD®», ώστε να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα δεν ενέχουν κίνδυνο για την υγεία σε συνεργασία με τον Eurofins, τον κορυφαίο οργανισμό στον τομέα των μετρήσεων εκπομπών πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC).

BoConcept- Πιστοποίηση THE INDOOR CLIMATE LABEL
Όλα τα ξύλινα έπιπλα της BoConcept διαθέτουν την πιστοποίηση «The Indoor Climate Label» αναφορικά με την εκπομπή αερίων και οσμών και είναι ασφαλή για εσάς και το σπίτι σας.

Πλεονεκτήματα για τον επισκέπτη!
Είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Υπηρεσία Interior Designer και Συμβούλου Αποχρώσεων
Οι εξειδικευμένοι Interior Designers του BoConcept είναι στη διάθεση του πελάτη για να αναλάβουν οποιαδήποτε διακοσμητική πρόκληση και να τον βοηθήσουν με όλες εκείνες τις σημαντικές λεπτομέρειες που θα μεταμορφώσουν το σπίτι τους. Έχουν την απαραίτητη εκπαίδευση σε συνδυασμούς χρωμάτων, στις βεντάλιες και χρωματολόγια της Kraft Paints ενώ στα καταστήματα υπάρχουν σταντ με έντυπα για τους επισκέπτες.
Επισκεφθείτε τα καταστήματα BoConcept και αναζητήστε τους χώρους με σήμανση αποχρώσεων της Kraft Paints. Σας ευχόμαστε να έχετε μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και να αποφασίσετε για την ανανέωση των χώρων σας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την KRAFT Paints πατήστε εδώ.