Νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με συστήματα Μέγιστης Ηλιακής Απόδοσης MLD

1.981 επισκέψεις στο άρθρο

Ενημέρωση για τις νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με συστήματα Μέγιστης Ηλιακής Απόδοσης MLD μέσα στο 2020.

9,5 ΜW παραδόθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2020
 
Η DEGERHellas συνεχίζει με αξιοπιστία έως σήμερα να παραδίδει τους ηλιακούς Ιχνηλάτες της στους πελάτες που την εμπιστεύτηκαν για να ολοκληρώσουν πολλά νέα έργα, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο τις Φωτοβολταϊκές επενδύσεις στη χώρα μας. Από το ξεκίνημα του 2020 έως τη στιγμή σύνταξης του παρόντος δελτίου τύπου, η εταιρία μας έχει παραδώσει συνολικά 289 Ιχνηλάτες σε 19 νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις συνολικής ισχύος 9,5 ΜW.

Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε κάποια στοιχεία  αναλυτικότερα για ορισμένες από τις νέες εγκαταστάσεις.
Πιο συγκεκριμένα, στη Βοιωτία παραδόθηκαν  162 τράκερ που φέρουν συνολικά 12.354 ΦΒ πάνελ συνολικής ισχύος 4,5 ΜW (PVSolutions). Σε μια άλλη περίπτωση, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πελασγίας Φθιώτιδας επιλέχθηκαν για σύνδεση με το δίκτυο 54 Ιχνηλάτες DEGER , με 2.596 ΦΒ πάνελ ισχύος 1 MW (εγκαταστάτης MGD energy). Ομοίως, στη Βόρεια Ελλάδα, η ενεργειακή κοινότητα Έβρου θα παραλάβει συνολικά  78 trackers  με 5.272 ΦΒ πάνελ  συνολικής ισχύος 1,5 ΜW μέχρι τα τέλη Μαϊου 2020. Τον τελευταίο μήνα μόνο και εν μέσω της πανδημίας του Κορονοϊού, υπερπηδώντας αρκετά εμπόδια, παραδώσαμε trackers σε έργα ισχύος 3,5 ΜW. Στα παραπάνω έργα πρέπει να προσθέσουμε πολλές νέες εγκαταστάσεις ισχύος 100 kW, με μονοαξονική Ιχνηλάτηση και bifacial τύπο πάνελ, τεχνολογία που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στις προτιμήσεις των ενεργειακών επενδυτών.

Οφείλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι πολλές νέες αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε  ως εταιρία και γενικότερα ως Φωτοβολταϊκός κλάδος (π.χ καθυστερήσεις στις μεταφορές και στις παραλαβές των φορτίων από Ευρώπη)  δεν πρόκειται να μας εκτροχιάσουν από τη πορεία ανάκαμψης που έχουμε χαράξει.

Μέσω των καινοτόμων τεχνολογιών του Γερμανικού οίκου DEGER  (αποδόσεις έως +30% στα μονοαξονικά και +45% στα διαξονικά συστήματα Ιχνηλάτησης σε σχέση με τα Φωτοβολταϊκά σταθερών βάσεων), θα συνεχίζουμε να παραμένουμε υψηλά στις προτιμήσεις των υποψήφιων επενδυτών που επιλέγουν να αποσβέσουν τα κεφάλαια τους και στη συνέχεια να έχουν κέρδη το ταχύτερο δυνατόν, με τον πλέον ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο.