Νέο Εργοστάσιο Union Profile!

2.023 επισκέψεις στο άρθρο

Η UP - Union Profile με χαρά ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής και διαμόρφωσης του νέου εργοστασίου, σε οικόπεδο 6000m², που θα στεγάσει παραγωγή, αποθήκες (αποθηκευτικό χώρο), εκθεσιακό χώρο και τα γραφεία διοίκησης.

Η ταπεινή προσπάθειά της Union Profile, η οποία πλαισιώνεται από συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων, φιλοδοξεί να διαμορφώσει όρους και προϋποθέσεις που θα συμβάλλουν στην επίλυση του όποιου προβλήματος ή δυσκολίας, μπορεί να έχει ένα μικρό ή μεγάλο έργο (από την αρχή έως το τέλος).

Στόχος της Union Profile για το μέλλον, η κοινωνική-οικολογική προσφορά, τόσο στους συνανθρώπους, όσο και στο περιβάλλον με τις 30 νέες θέσεις εργασίας και τα νέας τεχνολογίας  μηχανήματα που τους καθιστούν ικανούς, να αναλάβουν πλήρως τον σχεδιασμό και την αποπεράτωση ενός passive house.

Η εταιρία Union Profile αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της αγοράς των επόμενων ετών και προκειμένου να καλύψει γρήγορα και αποτελεσματικά τις ανάγκες της, αποφάσισε να επενδύσει στην περιοχή της Αττικής, όπου γεωγραφικά ως κέντρο της χώρας, θα διευκολύνει την μεταφορά των προϊόντων Πανελλαδικά, τόσο χερσαία όσο και θαλάσσια, με το μικρότερο δυνατό κόστος και ρίσκο για τους αντιπροσώπους, αποφεύγοντας μεταφορτώσεις που προκαλούν φθορές στα προϊόντα.

Πρωταγωνιστές στο νέο εργοστάσιο θα είναι ο λειτουργικός σχεδιασμός, η τεχνολογία αιχμής και η υψηλή αισθητική.

Οι αντιπρόσωποι της Union Profile, θα μπορούν να περιηγούνται σε όλη την έκταση του εργοστασίου και να ανακαλύπτουν τις λειτουργίες των προϊόντων στη πρωταρχική φυσική τους μορφή.

Το νέο εργοστάσιο αναμένεται να ανοίξει τέλος καλοκαιριού του 2019 και θα αποτελεί πρότυπο κατασκευαστικό, ανάλογο με τα Ευρωπαϊκά Standards.