Nέο ψυγείο InstaView Door-in-Door από την LG

Διαβάστηκε από 2227 αναγνώστες -

Πρωτοποριακός σχεδιασμός από την LG για εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα τρόφιμα και έλεγχο του περιεχομένου χωρίς την απώλεια του κρύου!

 
Η LG Electronics παρουσιάζει το πρωτοποριακόInstaViewDoor-in-Door™ ψυγείο που απευθύνεται σε καταναλωτές που αναζητούν τη μέγιστη ευκολία και ποιότητα σε μια οικιακή συσκευή. Το ψυγείο είναι παγκοσμίως γνωστό για τον κομψό premium σχεδιασμό του και το πρωτοποριακό γυάλινο πάνελ που ενσωματώνει στην πόρτα, μία επαναστατική λειτουργία που μειώνει την απώλεια ψυχρού αέρα και διευκολύνει την καθημερινότητα των καταναλωτών.Με το InstaView Door-in-Door™, αρκεί ο χρήστης να χτυπήσει δύο φορές επάνω στη γυάλινη επιφάνεια γιαναφωτιστεί το περιεχόμενο στο εσωτερικό, το οποίο πλέον μπορεί να δει χωρίς καμία απώλεια κρύου αέρα.
 
InstaView Door-in-Door™ - Αλλάζοντας τον τρόπο αλληλεπίδρασης των χρηστών με τα ψυγεία
Ενώ τα συμβατικά ψυγεία συχνά διαθέτουν συνηθισμένες πόρτες, το InstaView Door-in-Door™ ψυγείο της LG έχει εντυπωσιάσει με το γυάλινο πάνελ 33 ιντσών και μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά. Το διάφανο παράθυρο με το χαρακτηριστικό InstaView παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν το περιεχόμενο του ψυγείου χωρίς απώλεια του ψυχρού αέρα. Με δύο απλά χτυπήματα, ενεργοποιείται η λειτουργία Knock-On φωτίζοντας το εσωτερικό του ψυγείου, κάνοντας ορατό το περιεχόμενό του χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει ο χρήστης την πόρτα.
 
Επιπλέον, το ευρύχωρο τμήμα Door-in-Door™ επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν εύκολα τα αγαπημένα τους σνακ ή ποτά. Ο χώρος αποθήκευσης του ψυγείου είναι εύκολα προσβάσιμος χρησιμοποιώντας το κουμπί Hidden Button κάτω από την πόρτα του ψυγείου, παρέχοντας ταυτόχρονα στους χρήστες μια ευρύτερη εικόνα των ειδών που είναι αποθηκευμένα στο εσωτερικό και προσφέροντας το μέγιστο βαθμό ευελιξίας και ευκολίας. Με τη μείωση της απώλειας κρύου αέρα έως και 41%, το ψυγείο διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο καιρό.
 
Καινοτόμα και έξυπνα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των χρηστών
Διαθέτει σύστημα παροχής νερού χωρίς να χρειάζεται υδραυλική σύνδεση με αποτέλεσμανα μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σημείου του σπιτιού. Το δοχείο νερού μεγάλης χωρητικότητας 4 λιτρών βρίσκεται στο κυρίως τμήμα του ψυγείου, διευκολύνοντας τους χρήστες να βάζουντο νερό της προτίμησής τους.Επίσης, το σύστημα πάγου Spaceplus™είναι ενσωματωμένο στην πόρτα της κατάψυξης, προσφέροντας περισσότερο διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης.Οι λάτρεις του κρασιού μπορούν να αξιοποιούν την ειδική σχάρα κρασιού που βρίσκεται στο εσωτερικό του ψυγείου και έχουν επιπλέον τη δυνατότητα νακάνουν χρήση του ειδικού δοχείου,Utility Box, το οποίο κρατά φρέσκα είδη διατροφής όπως το τυρί, αλλαντικά και προϊόντα ντελικατέσενγια να συνοδεύουν το κρασί τους.
 
Το εσωτερικό του InstaView Door-in-Door™ είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργίαPure N Fresh για την εξάλειψη δυσάρεστων οσμών στο εσωτερικό του ψυγείου. Παράλληλα, διαθέτει Moist Balance Crisper™ που μέσω ενός πλέγματος διατηρεί την υγρασία στο ιδανικό επίπεδο μέσα στο συρτάρι, ενώ το πρωτοποριακό FRESH Balancer™ βελτιστοποιεί την υγρασία σφραγίζοντας το κουτί λαχανικών με ένα απλό κουμπί ώστε να διατηρήσει τα φρούτα ήτα λαχανικά στη βέλτιστη φρεσκάδα τους.
 
Το InstaView Door-in-Door™ είναι πλήρως συμβατό με το SmartThinQ™ της LG, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν το ψυγείο χρησιμοποιώντας το smartphone τους εκτός σπιτιού. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του ψυγείου, να ελέγξουν τις λειτουργίες Express Freeze και να διαγνώσουν όλα τα προβλήματα της συσκευής από τη συνδεδεμένη εφαρμογή.
 
Ο γραμμικός συμπιεστής Inverter εξασφαλίζει τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας
Τα ψυγεία της LG λειτουργούνμε το μοναδικό γραμμικό συμπιεστή Inverter, ο οποίος χρησιμοποιεί γραμμική μονάδα εμβόλων αντί για συμβατική παλινδρομική κίνηση. Αυτό δημιουργεί λιγότερη εσωτερική τριβή, με αποτέλεσμα τημείωση της κατανάλωσηςενέργειας κατά 32% και τη μείωση του θορύβου κατά 25%, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Ο γραμμικός συμπιεστής Inverter της LG υποστηρίζεται από 10ετή εγγύηση και μπορεί να λειτουργήσει με αξιοπιστία έως και 20 χρόνια, σύμφωνα με τον έλεγχο από το γερμανικό επιστημονικό και τεχνικού σωματείο Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik (VDE).
 
Τέλος, η LG Electronics Hellas μέσω του Online διαγωνισμού KnockKnock! δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να διεκδικήσουν ένα LG InstaView Door-in-Door™ με το ‘ευφυές’ πάνελ. Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές καλούνται να παίξουν στο quiz, να απαντήσουν στις ευφάνταστες ερωτήσεις και να μπουν στην κλήρωση για ένα LGInstaViewDoor-in-Door™, την επόμενη γενιά του Door-in-Door™.
 
«Το νέο ψυγείο InstaView Door-in-Door™ είναι ο ορισμός μιας συσκευής υψηλής ποιότητας, εξισορροπώντας την καινοτομία, την υψηλή αισθητική και την αποδοτικότητα», δήλωσε ο κ. Μάνθος Πάγκαλος, SeniorSales Manager, Home Appliances, της LG Electronics Hellas. «Αυτό το ψυγείο αποτελεί παράδειγμα της προσοχής που δίνει η LG σε κάθε λεπτομέρεια για τη δημιουργία προϊόντων που ταιριάζουν στις ανάγκες των καταναλωτών μας».
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ