Νέος Διευθυντής Δικτύου για την B. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ

2.484 επισκέψεις στο άρθρο

Περαιτέρω ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού της εταιρείας

Από τις αρχές του 2018, πέντε (5) νέα, καταξιωμένα και με πολυετή εμπειρία στελέχη, ενισχύουν τη δυναμική παρουσία της ΚΑΥΚΑΣ στην αγορά. Η ενδυνάμωση της υφιστάμενης ομάδας πραγματοποιείται στο πλαίσιο ανάπτυξης και δέσμευσης της εταιρείας για παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η B. ΚΑΥΚΑΣ AE καλωσορίζει τα νέα μέλη της οικογένειάς της:
  • Τον κ. Παναγιώτη Μαυραγάνη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Distribution Network Director. Με σπουδές στην Πληροφορική, το Marketing και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων διαθέτει 18 χρόνια εμπειρία σε θέσεις υψηλής διοικητικής ευθύνης, με πιο πρόσφατη αυτή του Executive Director, Consumer & Commercial στη Forthnet. Η θητεία του σε διαφορετικές εμπορικές διευθύνσεις - πωλήσεων, marketing, εξυπηρέτησης πελατών - τον κατέστησαν ικανό να κατανοήσει πλήρως το επιχειρηματικό περιβάλλον και να επιφέρει προστιθέμενη αξία στον οργανισμό που δραστηριοποιούνταν, βασιζόμενος στις γνώσεις, την εμπειρία, τη διορατικότητα του και τη διαρκή αναζήτηση για βελτίωση. Στο παρελθόν ηγήθηκε αλλαγών που εξέλιξαν τη στρατηγική και αποτελεσματικότητα της Forthnet, καταφέρνοντας μείωση κόστους, διεύρυνση πελατολογίου, σημαντική αύξηση εσόδων και μεριδίου αγοράς. Ανάμεσα στις πολλές διακρίσεις του, χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς η αναμόρφωση της στρατηγικής ανάπτυξης του Δικτύου καταστημάτων της Forthnet, ισχυροποιώντας τη θέση της έναντι των ανταγωνιστών.
     
  • Την κα. Σοφία Σιαμπέκου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της HR Director. Με μεταπτυχιακές σπουδές στην Eργασιακή και Oργανωσιακή Ψυχολογία στη Μ. Βρετανία, έχει διανύσει 15 χρόνια σε τμήματα ανθρώπινου δυναμικού, τόσο στον τραπεζικό τομέα, όσο και σε σειρά εμπορικών εταιρειών, μελετώντας προσεκτικά τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση των εργαζομένων και δοκιμάζοντας στην πράξη βέλτιστες πρακτικές προς όφελος τους. Έχει ηγηθεί σειράς επιτυχημένων πρωτοβουλιών ανάπτυξης και βελτίωσης της δέσμευσης των εργαζόμενων, έχει σχεδιάσει εκπαιδευτικά προγράμματα, συστήματα αμοιβών και παροχών, και προγράμματα προσέλκυσης και επιλογής ανθρώπινου δυναμικού. Επίσης, έχει διατελέσει υπεύθυνη εκπαίδευσης και κατάρτισης προσωπικού.  Πιο πρόσφατες σχετικές αναφορές της δουλειάς της, είναι από την Avon Cosmetics Greece , όπου για περισσότερα από 6 έτη κατείχε τη θέση της Human Resources Manager και από την EFG Group – Eurobank Household Lending, όπου κατείχε τη θέση της Recruitment, Selection & Placements Senior Officer.
     
  • Τον κ. Νικόλα Πλατή, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του IT Director. Έχει σπουδάσει Μηχανικός Πληροφορικής και διαθέτει εμπειρία 24 ετών σε Project Management, ERP συστήματα (SAP), Business Intelligence, Systems & Network Infrastructure, σε μεγάλες εταιρείες μεταξύ των οποίων και η Vodafone. Έχει υπάρξει συντονιστής στρατηγικών έργων πληροφορικής, μέσα από την πρόσφατη θέση του ως Delivery Project Executive στην ΙΒΜ Hellas (Global Business Services), για λογαριασμό σημαντικών ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.
     
  • Τον κ. Γεώργιο Εμμανουήλ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Compliance Manager και Data Protection Officer (cert.DPO). Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, πιστοποιημένος σε θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων με εμπειρία 13 ετών και πλέον στην Oracle, Deutsche Telekom και την Genpact, μεταξύ άλλων σε θέσεις ευθύνης για την διατήρηση υψηλών προτύπων συμμόρφωσης, τήρησης διαδικασιών και πρωτοκόλλου, σχεδιασμού, ανάπτυξης, εφαρμογής Ευρωπαϊκών και εθνικών κανονισμών.
     
  • Την κα. Δέσποινα Μουστακέα, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της Certified Partners Manager. Κατέχει εμπειρία 22 ετών σε αγορές FMCG, ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού υλικού, τόσο στον τομέα του marketing και των πωλήσεων, όσο και στη διεύθυνση καταστημάτων πώλησης σε B2Β πελάτες.
 
Με αφορμή τις νέες αυτές προσλήψεις, η Managing Director της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., κα Μαρίκα Λάμπρου, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη της οικογένειας ΚΑΥΚΑΣ και τους ευχόμαστε μια μακροχρόνια και επιτυχημένη σταδιοδρομία μαζί μας. Συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία προσδοκώντας η ένταξη καταξιωμένων επαγγελματιών στην οικογένεια μας να φέρει νέες διακρίσεις και πρωτιές στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής μας φιλοσοφίας».