Νέος ελεγκτής δωματίου ξενοδοχείου από την Schneider Electric

2.049 επισκέψεις στο άρθρο

Νέος ελεγκτής δωματίου ξενοδοχείου από την Schneider Electric για μια μοναδική εμπειρία πελατών

Η Schneider Electric παρουσιάζει τον ελεγκτή δωματίου ξενοδοχείου (Hotel Room Controller) για τη διαχείριση υπηρεσιών και πολυτελών ξενοδοχειακών δωματίων. Ο HRC συνδέεται με τις συσκευές στο εκάστοτε δωμάτιο, όπως τους διακόπτες, τους θερμοστάτες, τις μαγνητικές επαφές κλπ., δίνοντας τη δυνατότητα ελέγχου και επιτήρησης των δωματίων. Η συγκεκριμένη λύση ανταποκρίνεται κατάλληλα στις ανάγκες των πελατών, αλλά και στο προσωπικό των ξενοδοχείων.
 
Ο Hotel Room Controller έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με κεντρικά συστήματα ελέγχου των ξενοδοχείων ανταλλάσσοντας στοιχεία για κάθε δωμάτιο. Το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να δει εύκολα τις συνθήκες του δωματίου, όπως την πληρότητά του, την κατανάλωση της ενέργειας, τη θερμοκρασία, την υγρασία κ.ά. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού και των κουρτινών, της εξυπηρέτησης δωματίου (DND / MUR ή Bell), του συστήματος κλιματιστικού ανάλογα με την κατάσταση του δωματίου, όπως αν είναι ανοιχτές οι πόρτες ή τα παράθυρα.  
 
Σε συνδυασμό με τους ελεγκτές δωματίων της σειράς SE8300 / SE8350 / SER8300 και το EcoStruxure, ο HRC ενσωματώνει τη λειτουργικότητα του δωματίου με το σύστημα διαχείρισης κτιρίου (BMS), το σύστημα διαχείρισης ιδιοκτησίας (PMS) και το σύστημα κλειδώματος θυρών. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους χειριστές των ξενοδοχείων να επιβλέπουν και να ελέγχουν τα δωμάτια σε όλο το ξενοδοχείο για να αυξάνουν την ενεργειακή απόδοση σε μη κατειλημμένα και μη νοικιασμένα δωμάτια και να αντιμετωπίζουν τυχόν θέματα συντήρησης.
 
Πλέον, χάρη στον HRC η εξοικονόμηση ενέργειας, η συντήρηση και τα προκαθορισμένα σενάρια γίνονται εύκολα και γρήγορα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ελεγκτή δωματίου ξενοδοχείου (HRC) μπορείτε να βρείτε εδώ.