Νέος επίτοιχος λέβητας αερίου Logamax Plus

3.437 επισκέψεις στο άρθρο

Οι επίτοιχοι λέβητες αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης Buderus Logamax διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια και την αθόρυβη λειτουργία τους.

Η βραβευμένη γραμμή  Buderus Titanium συνεχίζει να αναπτύσσεται και στην ελληνική αγορά θέρμανσης, με την τελευταία άφιξη του Logamax Plus GB172i ισχύος 24kW, το οποίο ήταν ήδη διαθέσιμο στα 30, 35 και 42kW. Αυτός ο υψηλής απόδοσης και ενεργειακής κλάσης Α επίτοιχος λέβητας αερίου συμπύκνωσης καλύπτει ανάγκες θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης, από ένα διαμέρισμα μέχρι και μεγαλύτερες κατοικίες, καθώς και μικρής κλίμακας εμπορικούς χώρους.
 
Ο κορυφαίος βραβευμένος σχεδιασμός με το Titanium glass στην πρόσοψη, η τεχνολογία αιχμής ως προς την απόδοση και την αξιοπιστία, τα προηγμένα ηλεκτρονικά ελέγχου και η συνδεσιμότητα με το διαδίκτυο συνθέτουν την καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει αυτός που ζητάει έναν πραγματικά σύγχρονο και κορυφαίο επίτοιχο λέβητα αερίου.
 
Ο Logamax Plus GB172i μπορεί να συνδυαστεί με τον «έξυπνο» θερμοστάτη CT100 της Bosch προσφέροντας μία μοναδική και νέα εμπειρία στο χρήστη, με πλήρη έλεγχο και εποπτεία της θέρμανσης του σπιτιού από μία δωρεάν εφαρμογή στο κινητό και μία σειρά από δυνατότητες που βάζουν τη χρήση του συστήματος θέρμανσης στην εποχή του Internet of Things.

Για περοσσότερες πληροφορίες σχετικά με την ROBERT BOSCH πατήστε εδώ.