Led Spot GU10

«Λαμπροί» LED λαμπτήρες από τη LEDMANIA

3.918 επισκέψεις στο άρθρο

`Αριστης ποιότητας λάμπες Led σε μεγάλη ποικιλία από την Ledmania.

Η εταιρεία Ledmania ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στο χώρο φωτισμού Led, σε ότι αφορά τον οικιακό, επαγγελματικό καθώς και αρχιτεκτονικό φωτισμό.

Είναι εισαγωγική εταιρεία σε όλα  τα είδη και την εμπορία λιανικής και χονδρικής πώλησης.
Επίσης τα προϊόντα της  Ledmania  φέρουν τη σήμανση CE και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που απαιτεί η Ε.Ε.
Με την πώληση και παράδοση των προϊόντων της  Ledmania , η συνεργασία με τον πελάτη  δεν σταματά εκεί αλλά συνεχίζει με την τεχνική υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό της.
Στα πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι η πολυετή εμπειρία, η τεχνογνωσία και τα υψηλά επίπεδα ποιότητας, τα οποία  κατατάσσουν την Ledmania σήμερα στην κορυφή των εισαγωγικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φωτισμού Led, διαθέτοντας ένα μεγάλο αριθμό πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ledmania  προτείνει!
Υπέρλαμπρο Led Spot GU10 με κατανάλωση μόνο 9w την ώρα που μπορεί να αντικαταστήσει λάμπα αλογόνου 75-80w. Με Isolated Driver για μεγαλύτερη ανοχή στις αυξομειώσεις τάσης και κατασκευασμένο από αλουμίνιο και θερμικά αγώγιμο πλαστικό για μεγαλύτερη απόσβεση θερμοκρασίας. Η γωνία φωτισμού είναι 100 μοίρες για καλύτερη διάχυση του φωτισμού στο χώρο και χρησιμοποιεί led chip epistar 2835. Παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας 2 χρόνια

Ακόμη ένα προνόμιο της  Ledmania είναι η δυνατότητα της αντικαταβολής στις παραγγελίες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε από το site της, ledmania.gr
Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης: οι λάμπες led είναι μακράν οι καλύτερες και από τις πυρακτώσεως αλλά και από τις λάμπες οικονομίας και είναι μία πολύ καλή επιλογή.
Η ποικιλία της  Ledmania στις λάμπες Led είναι τεράστια και μπορείτε να προμηθευτείτε ό,τι  τύπο και σχέδιο τραβά η όρεξη σας!
Μπορείτε να βρείτε την  Ledmania σε 2 σημεία πώλησης στην Αττική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ledmania πατήστε εδώ.