Ο όμιλος ξενοδοχείων Aegean Star Hotels επιλέγει τις λύσεις της LG

Διαβάστηκε από 1065 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/10/2019

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG εξόπλισε 4 ξενοδοχεία του ομίλου με ξενοδοχειακές τηλεοράσεις Pro:Centric

 
Τις ξενοδοχειακές λύσεις του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG) επέλεξε ο όμιλος ξενοδοχείων Aegean Star Hotels για τον εξοπλισμό των δωματίων με LG Pro:Centric ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, ώστε τα πολυτελή καταλύματα να προσφέρουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία infotainment στους επισκέπτες. Τα ξενοδοχεία του ομίλου βρίσκονται σε εξαιρετικές τοποθεσίες στη Χαλκιδική και την Κρήτη και διακρίνονται για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες τους.
 
Ο γνωστός ξενοδοχειακός όμιλος προμηθεύθηκε 1.472 Pro:Centric ξενοδοχειακές τηλεοράσεις 43 και 32 ιντσών της σειράς LG LU341H, οι οποίες υποστηρίζουν την Infotainment πλατφόρμα Pro:Centric. Η ξενοδοχειακή Infotainment πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου της LG προσφέρει στους ξενοδόχους τη δυνατότητα να επεξεργάζονται και να αναπτύσσουν τις δικές τους in-room digital concierge υπηρεσίες. Για την απλή και γρήγορη διαχείριση του περιεχόμενου των τηλεοράσεων σε όλο το δίκτυο των δωματίων επιλέχθηκε ο LG Pro:Centric Server PCS400R, ο οποίος ξεχωρίζει για την ευκολία εγκατάστασης, χρήσης και συντήρησης. Η υλοποίηση της ανωτέρω λύσης έγινε από τον επίσημο συνεργάτη της LG, Γ.Δρακουλάκη ΑΕ.
 
Τα πλεονεκτήματα των LG Pro:Centric Infotainment λύσεων, η αναγνώριση της ηγετικής θέσης της LG στον τουριστικό κλάδο μέσα από πληθώρα έργων με διακεκριμένα ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα, και η πολυετής συνεργασία έπαιξαν καίριο ρόλο στην επιλογή των συγκεκριμένων λύσεων από τον όμιλο Aegean Star Hotels.
 
Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «H ηγετική θέση της LG στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων και των εξειδικευμένων ξενοδοχειακών προϊόντων και υπηρεσιών επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά μέσω της συνεργασίας μας με τα ξενοδοχεία Aegean Star Hotels. Tα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, όπως η εξαιρετική τεχνογνωσία των στελεχών του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions, το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης της ομάδας και των συνεργατών μας, αλλά και τα προηγμένα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τις LG ξενοδοχειακές λύσεις, την καθιστούν την πλέον αξιόπιστη επιλογή στον τουριστικό κλάδο».
 
H πρόεδρος της εταιρίας κ. Χριστίνα Γρηγοριάδου δήλωσε σχετικά: «Η απόφασή μας να προχωρήσουμε με την εγκατάσταση ξενοδοχειακών τηλεοράσεων από την LG Electronics στα καταλύματα του ομίλου μας αποδεικνύεται η βέλτιστη. Πλέον τα ξενοδοχεία Aegean Star Hotels είναι εξοπλισμένα με την ολοκληρωμένη infotainement ξενοδοχειακή λύση LG Pro:Centric, με την οποία προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες δωματίου με εξατομικευμένο περιεχόμενο, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία που τους προσφέρουμε». 
 
Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που η LG παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »