Ο τουρισμός θα είναι εδώ!

1.645 επισκέψεις στο άρθρο

Η μεγαλύτερη Έκθεση εισερχόμενου τουρισμού της Αθήνας έρχεται με κορυφαίους Εκθέτες από Ελλάδα, Κύπρο, Κίνα, Ινδία, Σερβία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Αίγυπτο, Γερμανία & Μαρόκο

Your business success στην πιο δυνατή Έκθεση Τουρισμού
Με περισσότερους από 250 εκθέτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, 150 Hosted Buyers από 50 χώρες, η 6η Athens International Tourism Expo 2019 αποτελεί το σημείο συνάντησης των experts του διεθνούς τουρισμού , και σας προσκαλεί να είστε εκεί.
Αν είστε επαγγελματίας τουρισμού η Έκθεση θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες για εμπορικές επαφές κύρους με κορυφαίους εκθέτες από όλους τους κλάδους τουρισμού.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΥΡΟΥΣ
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα υπάρξουν και ενδιαφέρουσες ημερίδες με πολύ αξιόλογους ομιλητές , από την Ελλάδα και το εξωτερικό,  οι οποίοι θα αναλύσουν τις επερχόμενες τάσεις και εξελίξεις στον τουρισμό.

FORUM ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ
«Τάσεις & εξελίξεις στον εισερχόμενο τουρισμό»
Στο Forum για τους ξενοδόχους, ο κος Stephan Merkenhof της GBR Consulting θα αναλύσει την τάση του silver hair τουρισμού, o κος Πανταζής Πάστρας της εταιρεία Toposophy θα επικεντρωθεί στο destination marketing και τις τάσεις στις νεότερες γενιές ταξιδιωτών, ενώ ο κος Reinhard Gangelmayer της GIATA, της μεγαλύτερης εταιρίας του χώρου του online b2b, θα αναλύσει τις δυνατότητες διείσδυσης των ξενοδοχείων στην παγκόσμια αγορά των travel agents και tour operators!

FORUM ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
« Οι προκλήσεις του μέλλοντος»
Στο Forum  για τα τουριστικά γραφεία θα υπάρξει και ένα πολύ ενδιαφέρον panel με τις μεγαλύτερες παγκοσμίως πλατφόρμες για εκδρομές/δραστηριότητες, TripAdvisor Experiences, και GetyourGuide ενώ το forum θα συμπληρωθεί με Ομιλητές από τις εταιρείες Onetourismo, Netsemantics. Panasoft & Travelotopos.

 
FORUM ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
« Ο Ιαματικός τουρισμός στην Ελλάδα»
Οι επενδυτικές προοπτικές του Ιαματικού τουρισμού στην Ελλάδα και οι προοπτικές ανάπτυξης του, ο ρόλος του φυσιοθεραπευτή και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα θα πλαισιώσουν το Forum για τον ιαματικό τουρισμό .
FORUM ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ MICE
« Trends in the MICE industry»
Με κορυφαίους Ομιλητές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το forum για τον κλάδο του MICE θα παρουσιάσει τα δεδομένα του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα, τη συνεδριακή υποδομή της Ελλάδας με τα ξενοδοχεία και τους συνεδριακούς χώρους που διαθέτει καθώς και το τί αναζητούν οι PCOΆs & τα Associations του εξωτερικού από τους συνεδριακούς χώρους και τον προορισμό για τη φιλοξενία των events τους. Μεταξύ των Ομιλητών αναφέρουμε την κα Lisa Adams από τη Helms Briscoe, τον κ.  Ernst Goldmann από τη Citi Group, ο κ.  Reza Novaldy από την Τama Group , τον κ. Νίκο Τσάμη από την Eventora και πολλούς άλλους.
ΤΟ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ , ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ EVENT ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & OPEN LIVE COOKING

Το School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ , αποκλειστικός χορηγός της Έκθεσης με τους ταλαντούχους σπουδαστές του των ειδικοτήτων του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού θα δώσουν το στίγμα τους, και  θα επιμεληθούν και πάλι τα γεύματα όλων των Hosted Buyers  οργανώνοντας αυτή τη φορά ένα εντυπωσιακό Open Kitchen Live Cooking, ώστε να έχουν όλοι οι συμμετέχοντες την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά τη δημιουργική διαδικασία της παρασκευής των γευμάτων. Με πρωταγωνιστές προϊόντα της Ελληνικής γης , οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ , με την καθοδήγηση των καθηγητών- Chef , θα παρουσιάσουν κορυφαία πιάτα και ευφάνταστες δημιουργίες που απογειώνουν την Ελληνική γαστρονομία .

Το αναλυτικό Πρόγραμμα των Παράλληλων Εκδηλώσεων θα είναι διαθέσιμο στις 15 Νοεμβρίου.

Η είσοδος στις Παράλληλες εκδηλώσεις είναι δωρεάν.
Για την δωρεάν είσοδό σας , μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο https://www.eventora.com/el/Events/ait-expo-2019