Οι καινοτομίες της REHAU για το 2020

1.652 επισκέψεις στο άρθρο

Η REHAU παρέχει αποκλειστικές πληροφορίες για τις καινοτομίες της για το 2020.

Παρόλο που δεν μπορέσαμε να συμμετάσχουμε σε εμπορικές εκθέσεις φέτος, το τμήμα Window Solutions της REHAU έχει αμέτρητα σημεία υπεροχής και καινοτομίες για προβολή - και είναι πλέον καιρός να τα μοιραστούμε με υφιστάμενους πελάτες, συνεργάτες και μελλοντικούς πελάτες. Πως; Με μια εκπληκτική ψηφιακή έκθεση. Οι επισκέπτες είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν οι ίδιοι το περιεχόμενο, αλλά μπορούν επίσης να λάβουν αποκλειστικές πληροφορίες διοργανώνοντας μια προσωπική «περιοδεία» με ένα μέλος της ομάδας πωλήσεων, επιτρέποντάς τους να λαμβάνουν σε βάθος πληροφορίες και να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους.
 
Πρωτοποριακές καινοτομίες
Σύμφωνα με το σύνθημά της «Δημιουργία διαφοράς, ανάπτυξη επιχειρήσεων», η REHAU αναπτύσσει πρωτοποριακές καινοτομίες μέσα και γύρω από παράθυρα που προσθέτουν μεγάλη αξία για τους πελάτες και τους συνεργάτες τους, τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για δικό τους όφελος. Ως μέρος αυτού, η REHAU παρέχει απαντήσεις σε πολλές προκλήσεις που επηρεάζουν τη βιομηχανία - όπως έξυπνες τεχνολογίες, συνεχείς δεξιότητες για εξοικονόμηση καιι ψηφιοποίηση.
Επιπλέον, η REHAU επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της με έξυπνες λύσεις που ξεπερνούν τα συστήματα προφίλ, καθιερώνοντας σταθερά τον εαυτό της ως πάροχο συστημάτων σε όλα τα επίπεδα. «Δίνουμε μεγάλη αξία στο να προσφέρουμε περισσότερα από απλά συστατικά τελικού προϊόντος. Θέλουμε να παρέχουμε επίσης πλήρως συμβατά ολοκληρωμένα συστήματα από μία μόνο πηγή, οπότε οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις ενδιάμεσες επαφές », λέει ο Carsten Heuer, επικεφαλής του τμήματος Window Solutions και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της REHAU. «Αυτό επεκτείνεται σε όλα όσα κάνουμε, από τα προϊόντα μέχρι τις υπηρεσίες, πάντα μέσω της βιωσιμότητας».
Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι το νέο σύστημα SYNEGO SLIDE, μια προσαρμοσμένη καινοτόμος λύση συρόμενου συστήματος, η οποία προσφέρει τώρα πρόσθετες λύσεις ασφαλείας, χάρη στο σύστημα επόμενης γενιάς, Smart Guard της REHAU. «Συνδυάζουμε απλά κουφώματα με έξυπνα πρόσθετα, έξυπνες λύσεις, ψηφιακές υπηρεσίες και βιώσιμο υλικό, ώστε να προσφέρουν πραγματική προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες μας, κάτι που, με τη σειρά του, τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν νέους επιχειρηματικούς τομείς», τονίζει ο Carsten Heuer
 
Εξελιγμένα πρόσθετα συστήματος
Η REHAU προσφέρει στους πελάτες της αξιόπιστα, δοκιμασμένα συστήματα, με σχετιζόμενη επιχειρηματολογία πωλήσεων. Περιλαμβάνει το σύστημα προφίλ GENEO κατασκευασμένο από το RAU-FIPRO X, το οποίο καθιστά εξαιρετικά μεγάλα ανοίγματα -μια πραγματικότητα, χωρίς συμβιβασμούς στις κορυφαίες ενεργειακές αποδόσεις ή στους κινδύνους  αποψίλωσης- ή το εύρος προφίλ SYNEGO, το οποίο τώρα έχει επεκταθεί, ώστε να περιλαμβάνει ένα αποτελεσματικό σύστημα διαφάνειας με τη μορφή SYNEGO SLIDE. Η REHAU προσπαθεί, επίσης, να παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία προσθέτει τώρα μια σειρά επεκτάσεων κατά παραγγελία συστήματος στη γκάμα προϊόντων της, όπως το φράγμα ασφαλείας SKYFORCE, το νέο εύρος λαβών LINEA και μια έξυπνη λύση εξαρτημάτων για πτυσσόμενα / συρόμενα εξαρτήματα.
 
Ευφυείς λύσεις
Η REHAU χρησιμοποιεί πρωτοποριακές έξυπνες τεχνολογίες για να βοηθήσει τους πελάτες της να αξιοποιήσουν νέες αγορές ανάπτυξης, επεκτείνοντας τις λειτουργίες που προσφέρουν τα παράθυρα και παρέχοντας νέα σημεία πώλησης, τα οποία κάνουν τους πελάτες να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. «Παρέχουμε εξελιγμένες λύσεις plug and play που τους διευκολύνουν να εισέλθουν στην έξυπνη οικιακή αγορά, που κυμαίνονται από αυτόνομες λύσεις, έως ενσωμάτωση σε ολόκληρα συστήματα», δηλώνει ο Carsten Heuer. Εκτός από την περαιτέρω ανάπτυξη του REHAU Smart Guard, αυτό περιλαμβάνει επίσης έξυπνες λύσεις εξαερισμού και απορρήτου (REHAU Privacy και REHAU Shading). Κατασκευασμένο σε πολύ πιο συμπαγή μορφή και γεμάτο με νέες δυνατότητες, το νέο Smart Guard 2 είναι πλέον διαθέσιμο για όλα τα συστήματα παραθύρων REHAU και όλους τους τύπους ανοίγματος.
 
Βιομηχανική καινοτομία για τη διαδικασία τοποθέτησης
Επιπλέον, η REHAU ασχολείται με το θέμα της ψηφιοποίησης, παρέχοντας στους πελάτες της νέες υπηρεσίες που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών τους. Αυτό ξεκινά με την απόκτηση νέων πελατών και επεκτείνεται στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση, καθώς και στον σχεδιασμό και την προσαρμογή. Το REHAU Connect, Just Smart και το Window ID είναι τρία ξεχωριστά προϊόντα σε αυτόν τον τομέα. «Ως πρωτοπόροι και καινοτόμοι, θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε το REHAU Just Smart για να παρουσιάσουμε μια ολοκαίνουργια εξέλιξη για την τοποθέτηση παραθύρων και πορτών. Αυτός είναι ο τρόπος μας για την καταπολέμηση της αυξανόμενης έλλειψης εξειδικευμένων εργαζομένων στον κλάδο και τη βελτίωση των ποιοτικών προτύπων για την τοποθέτηση παραθύρων», εξηγεί ο Carsten Heuer. Αυτό επιτρέπει στους συνεργάτες να εξοικονομούν προσωπικό και χρόνο κατά τη συναρμολόγηση, ενώ τους επιτρέπει, επίσης, να λαμβάνουν επιπρόσθετες παραγγελίες, δίνοντάς τους ένα ακόμη σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
 
Πρωτοπορία στη βέλτιστη χρήση των πόρων
H υπεύθυνη συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους και τον πλανήτη αποτελεί ένα θέμα με ολεόνα και μεγαλύτερη σημασία. Μέσα στο τμήμα Window Solutions, η REHAU έχει δημιουργήσει όλες τις διαδικασίες παραγωγής και προμηθειών της σε βιώσιμες γραμμές και είναι πρωτοπόρος αυτής της προσέγγισης σε αυτόν τον τομέα. Αυτή η επιτυχία δεν έρχεται από το πουθενά: Η REHAU συλλέγει κομμάτια προφίλ από το 1988, διασφαλίζοντας ότι επιστρέφονται στην παραγωγή. Από το 2014, η ποσότητα των προφίλ που περιέχουν ανακυκλωμένο υλικό αυξήθηκε σταδιακά από 25% σε 40%, με τον αριθμό αυτό να αναμένεται να αυξηθεί στο 50% το επόμενο έτος. «Η κλειστή κυκλική οικονομία μας σημαίνει, ότι δίνουμε ήδη στους πελάτες μας μια ώθηση να ενσωματώσουν αυτό το σημαντικό θέμα στις βασικές επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και στις συζητήσεις για τις πωλήσεις τους», υπογραμμίζει ο Carsten Heuer.
 
Η REHAU  ανταποκρίνεται στις ευθύνες της έναντι των ανθρώπων και του περιβάλλοντος, προσφέροντας βιώσιμα συστήματα παραθύρων που ενσωματώνουν ανακυκλωμένο υλικό, ώστε να μπορούν να τα απολαύσουν οι επόμενες γενιές. Τα βιώσιμα προφίλ παραθύρων που διατίθενται στην αγορά με τη νέα ετικέτα EcoPuls της REHAU εξοικονομούν μεγάλες ποσότητες CO2 κατά την παραγωγή, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά, καθώς η δημιουργία ανακυκλωμένου υλικού παράγει 88% λιγότερες εκπομπές. Συνολικά, αυτό επιτρέπει την εξοικονόμηση 97.000 τόνων CO2 ετησίως. Αυτό αντιστοιχεί σε εξοικονόμηση που θα μπορούσε να επιτευχθεί από ένα δάσος με περίπου 7.800.000 δέντρα.
 
Αποκλειστικές πληροφορίες
Η REHAU θα ξεκινήσει σύντομα την ψηφιακή της έκθεση μέσω  www.rehau.com/fensterbau2020,  έτσι ώστε οι έμποροι να μπορούν να διερευνήσουν όλες αυτές τις καινοτομίες σε βάθος. Οι επισκέπτες της εμπορικής έκθεσης είναι ελεύθεροι να ανακαλύψουν το ίδιο το περιεχόμενο, αλλά μπορούν επίσης να λάβουν αποκλειστικές πληροφορίες διοργανώνοντας μια εικονική περιήγηση με ένα μέλος της ομάδας πωλήσεων. Αποκτήστε πρόσβαση σε μια σειρά βίντεο και εγγράφων με μερικά μόνο κλικ. Η πλατφόρμα θα ενημερώνεται και θα επεκτείνεται σε συνεχή βάση.