Οι νέοι θερμοπομποί της Sencor

Διαβάστηκε από 1254 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/4/2020

Η Sencor κάνει την πρότασή της παρουσιάζοντας τη νέα σειρά θερμοπομπών που θα αλλάξουν τη ζωή όλων. Μοντέρνο design, ασφάλεια και υψηλή απόδοση πρωτοστατούν και εμείς δεν έχουμε παρά να τους εντάξουμε στη ζωή μας και να κάνουμε τις ημέρες μας πιο ζεστές!

 
Ψηφιακός θερμοπομπός - SCF 4200WH & SCF 4201BK
Είτε σε λευκό είτε σε μαύρο χρώμα, ο ψηφιακός γυάλινος θερμοπομπός είναι ο ιδανικός για να σας προσφέρει επίπεδο προστασίας IP24. Μέσω ασύρματου χειρισμού και συγκεκριμένης εφαρμογής σε κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε από μακριά και να γυρίσετε σε ένα σπίτι ζεστό!

Διαθέτει δυο ρυθμίσεις για αποτελεσματική θέρμανση στα 750W ή 1500W. Η ρύθμιση στα 1500W αποτελεί άριστη επιλογή εάν επιθυμείτε να ζεστάνετε το δωμάτιό σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θερμαίνει άμεσα το χώρο σας και σας κάνει να νιώσετε ζεστά στο λεπτό. Έχει μεγάλη ευκολία κίνησης ενώ μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο.
Ο μοντέρνος σχεδιασμός του τον χαρακτηρίζει καθώς είναι από κρύσταλλο, είναι κατάλληλος για χρήση σε οποιονδήποτε χώρο και συνδυάζεται με όλα τα στυλ διακόσμησης.

Το θερμαντικό πάνελ διαθέτει ηλεκτρονικό αισθητήρα θερμοστάτη και αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση υπερθέρμανσης. Ο αδιάβροχος διακόπτης και η λειτουργία απενεργοποίησης σε περίπτωση ανατροπής φροντίζουν για την ασφάλεια των χρηστών στο 100%.

Έχει λειτουργία εβδομαδιαίου χρονοδιακόπτη, οθόνη LCD και ελεγχόμενο θερμοστάτη 5-50 °C. Στα συν του είναι το σύστημα ασφαλείας για παιδιά, ο θερμοστάτης με εντοπισμό ανοιχτού παραθύρου/πόρτας για μέγιστο αποτέλεσμα, η αθόρυβη θέρμανση, η μεγάλη επιφάνεια θέρμανσης, η άμεση αύξηση θερμοκρασίας καθώς και η σταθερή απόδοση, χωρίς κατανάλωση οξυγόνου, χωρίς κατανάλωση φωτός.  Φυσικά είναι απόλυτα κατάλληλος για το μπάνιο!
 
Θερμοπομπός - SCF 2100WH & SCF 2101BK
Κινητή συσκευή θέρμανσης που μπορείς να τοποθετηθεί οπουδήποτε. Διαθέτει 3 ρυθμίσεις επιπέδου θέρμανσης, 750, 1250 και 2000W με χρονοδιακόπτη 24 ωρών και ενσωματωμένη λαβή για εύκολη μεταφορά. Διαθέτει προστασία υπερθέρμανσης και ενδεικτική λυχνία ενεργοποίησης. Είναι διαθέσιμος σε δυο χρώματα, λευκό και μαύρο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποια από τα 2 μοντέλα θερμοπομπών Sencor επιλέξεις, θα αλλάξουν οι ημέρες και οι νύχτες σου, κάνοντας το comfort zone σου πιο ζεστό και πιο άνετο.

Τα προϊόντα SENCOR θα τα βρείτε στις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών καθώς και στο www.globalsat.gr  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ετήσιο γίνεται το «Εξοικονομώ κατ` οίκον» - Οι αλλαγές με το ν/σ

Αεροκουρτίνες εξοικονόμησης!

Μεταφερόμενες Οικολογικές Κατοικίες

Η απάντηση στα μικρόβια, τους μύκητες και τις αλλεργίες!

Διπλή βράβευση για το LG B2B Academy στα Loyalty Awards 2020

Εξελιγμένος σχεδιασμός, παραδοσιακή αισθητική.

Εξοικονόμηση κατ` Οίκον 2020: Μελέτη-Χρηματοδότηση-Αποπεράτωση … με μια υπογραφή

MAGNA 3 - STATE OF THE ART

Μην χάσετε το ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ που κυκλοφορεί!

Ανοιξιάτικες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ από την Elith!

Σχεδιάζει, κατασκευάζει και εφαρμόζει !

Θέρμανση & Εξοικονόμηση με υπογραφή από την Olefini

ΣΒΠΕ: Δεν καταργούνται όλα τα πλαστικά μιας χρήσης το 2021

Διαδικτυακή Συνέντευξη του Καθηγητή Wolfgang Feist

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

Εξοικονόμησε Ενέργεια στο σπίτι σου με τα σωστά συστήματα διαχείρισης!

Νέο Σύστημα Αποθήκευσης από την ΕΥΔΙΤΗ

30.000 φωνές ενάντια στο νομοσχέδιο των εξορύξεων

Επιστροφή στη φύση για τον Μπράντλεϊ και τον Κούπερ

Πράσινη τεχνολογία για δωρεάν ζεστό νερό!

περισσότερα »