Οι νέοι θερμοπομποί της Sencor

1.987 επισκέψεις στο άρθρο

Η Sencor κάνει την πρότασή της παρουσιάζοντας τη νέα σειρά θερμοπομπών που θα αλλάξουν τη ζωή όλων. Μοντέρνο design, ασφάλεια και υψηλή απόδοση πρωτοστατούν και εμείς δεν έχουμε παρά να τους εντάξουμε στη ζωή μας και να κάνουμε τις ημέρες μας πιο ζεστές!

Ψηφιακός θερμοπομπός - SCF 4200WH & SCF 4201BK
Είτε σε λευκό είτε σε μαύρο χρώμα, ο ψηφιακός γυάλινος θερμοπομπός είναι ο ιδανικός για να σας προσφέρει επίπεδο προστασίας IP24. Μέσω ασύρματου χειρισμού και συγκεκριμένης εφαρμογής σε κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε από μακριά και να γυρίσετε σε ένα σπίτι ζεστό!

Διαθέτει δυο ρυθμίσεις για αποτελεσματική θέρμανση στα 750W ή 1500W. Η ρύθμιση στα 1500W αποτελεί άριστη επιλογή εάν επιθυμείτε να ζεστάνετε το δωμάτιό σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θερμαίνει άμεσα το χώρο σας και σας κάνει να νιώσετε ζεστά στο λεπτό. Έχει μεγάλη ευκολία κίνησης ενώ μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο.
Ο μοντέρνος σχεδιασμός του τον χαρακτηρίζει καθώς είναι από κρύσταλλο, είναι κατάλληλος για χρήση σε οποιονδήποτε χώρο και συνδυάζεται με όλα τα στυλ διακόσμησης.

Το θερμαντικό πάνελ διαθέτει ηλεκτρονικό αισθητήρα θερμοστάτη και αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση υπερθέρμανσης. Ο αδιάβροχος διακόπτης και η λειτουργία απενεργοποίησης σε περίπτωση ανατροπής φροντίζουν για την ασφάλεια των χρηστών στο 100%.

Έχει λειτουργία εβδομαδιαίου χρονοδιακόπτη, οθόνη LCD και ελεγχόμενο θερμοστάτη 5-50 °C. Στα συν του είναι το σύστημα ασφαλείας για παιδιά, ο θερμοστάτης με εντοπισμό ανοιχτού παραθύρου/πόρτας για μέγιστο αποτέλεσμα, η αθόρυβη θέρμανση, η μεγάλη επιφάνεια θέρμανσης, η άμεση αύξηση θερμοκρασίας καθώς και η σταθερή απόδοση, χωρίς κατανάλωση οξυγόνου, χωρίς κατανάλωση φωτός.  Φυσικά είναι απόλυτα κατάλληλος για το μπάνιο!
 
Θερμοπομπός - SCF 2100WH & SCF 2101BK
Κινητή συσκευή θέρμανσης που μπορείς να τοποθετηθεί οπουδήποτε. Διαθέτει 3 ρυθμίσεις επιπέδου θέρμανσης, 750, 1250 και 2000W με χρονοδιακόπτη 24 ωρών και ενσωματωμένη λαβή για εύκολη μεταφορά. Διαθέτει προστασία υπερθέρμανσης και ενδεικτική λυχνία ενεργοποίησης. Είναι διαθέσιμος σε δυο χρώματα, λευκό και μαύρο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποια από τα 2 μοντέλα θερμοπομπών Sencor επιλέξεις, θα αλλάξουν οι ημέρες και οι νύχτες σου, κάνοντας το comfort zone σου πιο ζεστό και πιο άνετο.

Τα προϊόντα SENCOR θα τα βρείτε στις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών καθώς και στο www.globalsat.gr