Η αντλία GRUNDFOS JET και η αντίστοιχη σειρά πιεστικών βασίζονται στη μονοβάθμια αντλία αυτόματης αναρρόφησης οικιακής χρήσης.

Η αντλία GRUNDFOS JET και η αντίστοιχη σειρά πιεστικών βασίζονται στη μονοβάθμια αντλία αυτόματης αναρρόφησης οικιακής χρήσης.

Οικιακή Παροχή Νερού GRUNDFOS

3.218 επισκέψεις στο άρθρο

Η καινοτομία είναι το σήμα της Grundfos. Η αειφορία είναι η καρδιά τους. Και η αριστεία είναι στην κορυφή του μυαλού τους. Είναι μια παγκόσμια εταιρεία με στόχο να αναπτύξει λύσεις για τις παγκόσμιες προκλήσεις στο νερό.

Η Grundfos είναι μαζί σας!

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »


ΑΝΤΛΙΑ JET & ΠΙΕΣΤΙΚΑ
Η αντλία GRUNDFOS JET και η αντίστοιχη σειρά πιεστικών βασίζονται στη μονοβάθμια αντλία αυτόματης αναρρόφησης οικιακής χρήσης. Η αντλία διαθέτει ενσωματωμένο μπεκ με οδηγά πτερύγια ώστε να εξασφαλίζονται ιδανικά χαρακτηριστικά αυτόματης αναρρόφησης.
 
Είναι κατάλληλη για ενίσχυση πίεσης από ρηχές δεξαμενές πλήθους εφαρμογών, όπως κατοικίες, κήπους, αγροτικές ανάγκες και βιοτεχνίες.
 
ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ:
JP        Η ΑΝΤΛΙΑ
JP PT   Η ΑΝΤΛΙΑ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ
JP PM  Η ΑΝΤΛΙΑ ΜΕ PRESSURE MANAGER
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: 
  • ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ
Με αναρροφητική ικανότητα ως 8 m, η αντλία JET και τα πιεστικά είναι ιδανικά για μεταφορά νερού από πηγάδια ή δεξαμενές σε πλήθος εφαρμογών. 
 
  • ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Εξαιρετική αντοχή σε διάβρωση εξασφαλίζεται με το ανοξείδωτο κέλυφος της αντλίας (AISI 304), την πτερωτή από σύνθετο υλικό και την ηλεκτροστατική βαφή των χυτοσιδηρών μερών.
 
  • ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΗ
Οι μονοφασικοί τύποι έχουν ενσωματωμένη θερμική προστασία από υπερένταση και δεν απαιτείται επιπλέον προστασία του κινητήρα.
 
  • ΣΤΑΘΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Η υδραυλική σχεδίαση εξασφαλίζει εξαιρετική αναρροφητική ικανότητα ακόμα και με ίχνη άμμου ή φυσαλίδες αέρα στο αντλούμενο νερό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Grundfos πατήστε εδώ. 
 
GRUNDFOS ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Β.Ε
20ο χλμ. Αθηνών-Μαρκοπούλου 19002 Παιανία
Τηλ.: 210-6683400
www.grundfos.gr