Οικολογικό φεστιβάλ στην Εύβοια!

Διαβάστηκε από 3702 αναγνώστες -

Κατά την διάρκεια των 6 ημερών του φεστιβάλ σε πολλούς διαφορετικούς χώρους τρέχουν ταυτόχρονα εργαστήρια, ομιλίες, μαθήματα κ.α.

 
To Spiral Knights Eco – Fest είναι ένα από τα «παιδιά» του Free and Real στον δρόμο προς έναν κόσμο με βιωσιμότητα και ισορροπία προς το περιβάλλον το οποίο ξεκίνησε το 2016.
Είναι ένα οικολογικό φεστιβάλ, μοναδικό στο είδος του, όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα, που ενώνει ανθρώπους, εγχειρήματα και ομάδες από κάθε άκρη της γης με σκοπό την
 
Το Spiral Knights Eco-Fest To Spiral Knights Eco-Fest είναι ένα από τα “παιδιά” του Free and Real στον δρόμο προς έναν κόσμο με βιωσιμότητα και ισορροπία προς το περιβάλλον το οποίο ξεκίνησε το 2016.
Είναι ένα οικολογικό φεστιβάλ, μοναδικό στο είδος του, όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα, που ενώνει ανθρώπους, εγχειρήματα και ομάδες από κάθε άκρη της γης με σκοπό την συνεργασία και την συν-δημιουργία για ένα καλύτερο, τώρα.
Κατά την διάρκεια των 6 ημερών του φεστιβάλ σε πολλούς διαφορετικούς χώρους τρέχουν ταυτόχρονα εργαστήρια, ομιλίες, μαθήματα και άλλα μέχρι να πέσει η νύχτα ξεκινώντας τα μυστικά δρώμενα!

 Εκκίνηση: Σεπτέμβριος 5, 2017
Λήξη: Σεπτέμβριος 10, 2017
¶γιος Ιστιαίας Αιδηψού, Εύβοια
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ