Οικονομικές προτάσεις Κλιματισμού & Προσφορές σε Ηλιακά

Οικονομικές προτάσεις Κλιματισμού & Προσφορές σε Ηλιακά

  • Οικονομικές προτάσεις Κλιματισμού & Προσφορές σε Ηλιακά
  • Οικονομικές προτάσεις Κλιματισμού & Προσφορές σε Ηλιακά

Οικονομικές προτάσεις Κλιματισμού & Προσφορές σε Ηλιακά

15.170 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται για πάνω από 3 δεκαετίες στον τομέα της εμπορίας, μελέτης και εγκατάστασης κλιματισμού, θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων. Μην χάσετε τις προσφορές της εταιρείας στα Ηλιακά AST και στα Κλιματιστικά SENDO!

Η εταιρεία ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1988 στον τομέα της εμπορίας, μελέτης και εγκατάστασης κλιματισμού, θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων.

Kοινοποίησε το »

Από το 1992 προστέθηκε και αντιπροσώπευση, εισαγωγή, εμπορία και διάθεση κοπτικών εργαλείων και οργάνων κατεργασίας μετάλλου για μηχανουργεία, βιομηχανίες, ναυπηγεία.
 
ΕΜΠΟΡΙA – ΜΕΛΕΤΕΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:
·         Θέρμανση
·         Κλιματισμός
·         Ηλιακά
·         Φυσικό αέριο
·         Φωτοβολταϊκά
·         Μηχανολογικές μελέτες- Ενεργειακά πιστοποιητικά
·         Εγκαταστάσεις - service κλιματισμού θέρμανσης, ηλιακών.
 
 
Προσφορές



1) Ηλιακά AST από 655 ευρώ
Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες AST έχουν ενισχυμένη απόδοση +30% σε σχέση με άλλους ηλιακούς και όλα τα Πιστοποιητικά Κατασκευής. Τα ηλιακά AST διαθέτουν επιπλέον την Πρωτοτυπία – πατέντα λειτουργίας τους με Αιθυλική Αλκοόλη αντί αντιψυκτικού με αποτέλεσμα την αύξηση της απόδοσης τους +30% και της αντοχής σε Παγετό μέχρι και -60οC χωρίς ύπαρξη άρα και ανάγκη συμπλήρωσης υγρών λόγω διαροών.
 

2) Air Condition «SENDO» Ikaros
Inverter, A+++, Wi-Fi, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ενδεικτικά 9000 BTU από 330 ευρώ. 
Με 10 χρόνια Εγγύηση!
 
3) Λέβητες: Πέλλετ, Φυσικού Αερίου, Πετρελαίου συμπύκνωσης, υψηλής ενεργειακής κλάσης από πιστοποιημένους κατασκευαστές όπως «SIME», «BUDERUS», «ARISTON», «VAILANT», ενδεικτικά τα 24kw προς: 1000 ευρώ . Mε τις καλύτερες τιμές εγκατάστασης από αδειούχους εγκαταστάτες.

Kοινοποίησε το »