Αφυγραντήρας Argo Ιταλίας

Αντλίες θερμότητας πισίνας

Οικονομικές προτάσεις εξοικονόμησης από την EcoFer

1.995 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Ecofer ιδρύθηκε το 2003 από τον Ηλεκτρολόγο - Μηχανολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π. Κώστα Ζ. Οικονόμου ειδικευμένο σε ενεργειακά θέματα με δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια.

Aντλίες θερμότητας πισίνας
Η εταιρεία Ecofer - K.Z. OΙΚΟΝΟΜΟΥ στο πλαίσιο της μακρόχρονης διάθεσης των προϊόντων της ZODIAC POOL CARE EUROPE Γαλλίας, παρέχει στην ελληνική αγορά αντλίες θερμότητας πισίνας, Ευρωπαϊκής κατασκευής, σύμφωνες με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα και οδηγίες. 

Οι αντλίες θερμότητας πισίνας ZODIAC είναι κατάλληλες για κάθε τύπο και μέγεθος, εσωτερικών και εξωτερικών πισινών. Η ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία τους σε συνδυασμό με τον εργονομικό σχεδιασμό τους, τις καθιστούν κατάλληλες για τοποθέτηση σε οποιοδήποτε σημείο της εγκατάστασης. 

Αντλίες θερμότητας αέρος- νερού
Η εταιρεία Ecofer - K.Z. OΙΚΟΝΟΜΟΥ στο πλαίσιο της αντιπροσώπευσης των προϊόντων της TECHNIBEL Γαλλίας, διαθέτει στην ελληνική αγορά αντλίες θερμότητας αέρος - νερού με υψηλό βαθμό απόδοσης COP, κατάλληλες για εφαρμογές θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.
                                       
Οι αντλίες θερμότητας PHRIE της TECHNIBEL λειτουργούν βάσει της τεχνολογίας Advanced Digital Hybrid (ADH) inverter, με ιδιαίτερα υψηλό εύρος τεχνολογίας Ιnverter. Πραγματοποιούν διαμόρφωση ισχύος
σε ποσοστό 30% -140%, με αποτέλεσμα ανά πάσα στιγμή η παρεχόμενη ισχύς να προσαρμόζεται απόλυτα στην απαιτούμενη. Οι θερμοκρασίες προσαγωγής και επιστροφής  υπολογίζονται από λογισμικό ελέγχου, κατόπιν εισαγωγής των κλιματολογικών δεδομένων της εκάστοτε περιοχής της εγκατάστασης και βάσει των προτιμήσεων του τελικού χρήστη.

Αφυγραντές - Ιονιστές
Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε αφυγραντές και ιονιστές των εταιρειών Argo και Artel για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Ηλεκτρικοί Λέβητες - Θερμοπομποί - Θερμοσυσσωρευτές
Στην EcoFer θα βρείτε οτιδήποτε έχει σχέση με ηλεκτρικούς λέβητες, θερμοπομπούς και θερμοσυσσωρευτές των εταιρειών Elnur, Gabarron και Mathius

Κλιματισμός
Κλιματισμός για την ψύξη και αφύγρανση του αέρα εσωτερικών χώρων για θερμική άνεση. Συστήματα κλιματισμού που σταθεροποιούν τη θερμοκρασία του αέρα και την υγρασία εντός της περιοχής που χρησιμοποιείται για την ψύξη, καθώς και τη θέρμανση ανάλογα με τις ιδιότητες του αέρα σε μια δεδομένη χρονική στιγμή.

ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ EMZ - HANAUER ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΛΕΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ.

Η EcoFer συνεργάζεται με τις πιο γνωστές εταιρείες κλιματισμού : Argo, Hisense,Midea, Artel
  • TECHNIBEL : Aντλίες θερμότητας DC Inverter της Technibel Γαλλίας για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, επιλέξιμες από το πρόγραμμα του ΥΠΕΚΑ «Εξοικονόμηση κατ` Oίκον».
  • ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ: Ηλιοσυλλέκτες ECOFER ENERGY + ECO, +EVO, +SOL σε τιμές … εξαγωγών
Υψηλή αισθητική και μέγιστη απόδοση τόσο σε μεσογειακό κλίμα, όσο και σε περιοχές με μειωμένη ηλιακή ακτινοβολία
 
  • Διαφορικοί ελεγκτές ηλιακών εγκαταστάσεων - Γερμανίας, για έλεγχο θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.