Oικονομικός κλιματισμός στο χώρο σας

4.094 επισκέψεις στο άρθρο

Το Unico Slim Fan Coil είναι μια καλαίσθητη τερματική μονάδα νερού για ψύξη και θέρμανση.

Η εταιρεία MECHANICAL SOLUTIONS δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών.  Έχοντας στο δυναμικό της εξειδικευμένους μηχανικούς, τεχνικούς και επώνυμα προϊόντα, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις  (μελέτη, σχεδιασμό, εμπορία, κατασκευή & service) σε κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες  & μεγάλα ιδιωτικά έργα.
Με γνώμονα την ποιότητα η MECHANICAL SOLUTIONS δίνει την λύση για κάθε εφαρμογή θέρμανσης – κλιματισμού και εξοικονόμησης ενέργειας .

Με γνώμονα την ποιότητα η MECHANICAL SOLUTIONS δίνει την λύση για κάθε εφαρμογή θέρμανσης – κλιματισμού και εξοικονόμησης ενέργειας.
Έχοντας στο δυναμικό της εξειδικευμένους μηχανικούς, τεχνικούς και επώνυμα προϊόντα, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες  & μεγάλα ιδιωτικά έργα.

Το Unico Slim Fan Coil είναι μια καλαίσθητη τερματική μονάδα νερού για ψύξη και θέρμανση. Το Unico Slim είναι ένας νέος τύπος fan Coil,πάχους μόλις 12,9 cm, δυνατόν να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Ο ανεμιστήρας μεταβλητών στροφών που περιέχουν οι μονάδες, τις καθιστά εξαιρετικά αθόρυβες και ιδανικές για εγκαταστάσεις όπως υπνοδωμάτια κατοικιών και δωμάτια ξενοδοχείων.

Η έκδοση δαπέδου περιέχει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό χειριστήριο/θερμοστάτη, πινάκα ελέγχου Touch screen,πόδια στήριξης, και ενσωματωμένη τριοδη ηλεκτροβάνα. ΤΟ Unico Slim Fan Coil χρησιμοποιείται για κύρια ή δευτερεύουσα διανομή θέρμανσης σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια . Το παραπάνω προϊόν καλύπτει όλα τα στάνταρτ σχεδιασμού και παραγωγής έτσι ώστε να σας παρέχει λειτουργία υψηλής ποιότητας, τέλειας απόδοσης και μεγάλης αξιοπιστίας.

Μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του πατώντας εδώ!