Όλα τα αθλητικά δρώμενα με… ασύλληπτη ταχύτητα

1.560 επισκέψεις στο άρθρο

H devolo, εταιρεία στο χώρο των Powerline, έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι όχι μόνο ενδιαφέρεται για τα μεγάλα αθλητικά δρώμενα αλλά και συμμετέχει ενεργά.

H devolo, η ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των Powerline, έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι όχι μόνο ενδιαφέρεται για τα μεγάλα αθλητικά δρώμενα αλλά και συμμετέχει ενεργά, υποστηρίζοντας τους χρήστες, προτείνοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό για να έχουν υψηλές ταχύτητες σύνδεσης, παντού μέσα και γύρω από το σπίτι ή το γραφείο, χωρίς το φόβο της διακοπής της μετάδοσης, ή της καθυστέρησης εξαιτίας της ποιότητας του Internet. Το Moundial 2018 που διεξάγεται φέτος στη Ρωσία και αναμένεται να είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα στην Ιστορία του θεσμού είναι εδώ και εμείς θα είμαστε online!  

Πλέον μπορούμε να απολαύσουμε τα πάντα
Το ποδοσφαιρικό γεγονός των ημερών, το μουντιάλ του 2018 ξεκινάει σε λίγες μέρες. Το πιο ιστορικό τουρνουά τένις στον κόσμο, το Ρολάν Γκαρός, παίζεται ήδη στα κόρτ της Γαλλίας. Οι τελικοί των πρωταθλημάτων μπάσκετ έχουν «πάρει φωτιά», με τη μεγαλύτερη «μάχη» αυτή του ΝΒΑ. Αν προσθέσουμε τους αγώνες της F1 και του MotoGP, τότε πραγματικά χρειαζόμαστε την υποστήριξη της devolo! Απευθείας συνδέσεις, ταυτόχρονες διεξαγωγές των events, σχολιασμοί και στατιστικές, αλλά κυρίως, όμορφα καλοκαιρινά βράδια στην βεράντα ή στον κήπο. Οι αποδόσεις των ομάδων αλλάζουν online και μάλιστα γρήγορα. Οι φάσεις εναλλάσσονται και στα social media οι σχολιασμοί αυξάνουν περισσότερο την αδρεναλίνη. Ο αγώνας είναι αμφίρροπος και οι γνώμες διίστανται. Ενώ ταυτόχρονα, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που δεν ενδιαφέρονται για τα αθλητικά, απασχολούν τη σύνδεση WiFi παίζοντας ή απλά σερφάροντας. Ο συνδετικός κρίκος, ο οργανωτής του παιχνιδιού πρέπει να είναι σε θέση να τα υποστηρίξει όλα και η devolo θεωρείται η ηγέτιδα «ομάδα» στον τομέα αυτόν.
 
Stream team: WiFi παντού σε 5 λεπτά!
Στη Ρωσία θα παρευρεθούν τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η Αργεντινή με το Μέσι, η Βραζιλία με το Νεϊμάρ, η Ουρουγουάη του Καβάνι, η Γαλλία του Κριεζμάν, η Αγγλία, η Γερμανία. Ταχύτητα, στιλ, έτοιμοι για κάθε πρόκληση. Όπως ακριβώς και οι συσκευές της devolo, δηλώνουν παρόν σαν μεγάλοι αστέρες στον τομέα τους και αυτό φαίνεται από την πρώτη στιγμή, αυτήν της εγκατάστασής τους.
Στα powerline προϊόντα της devolo, η εγκατάσταση είναι παιχνιδάκι, καθώς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε τον πρώτο προσαρμογέα στην πρίζα και να τον συνδέσουμε με τον router, έχοντας ήδη ολοκληρώσει το πρώτο βήμα. Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσουμε τον δεύτερο προσαρμογέα και η διαδικασία εγκατάστασης έχει ολοκληρωθεί. Η σύνδεση στο Internet είναι πλέον άμεσα διαθέσιμη εκεί που τη χρειαζόμαστε, χάρη στους προσαρμογείς devolo dLAN®. Για να μη χάσουμε φάση, για να μπορούμε να δούμε στατιστικά οnline, να συγκρίνουμε, να σχολιάσουμε, ταυτόχρονα με τη ζωντανή μετάδοση.
 
Η devolo έχει παίχτες για όλες τις θέσεις!
Η ομάδα που θα κερδίσει το τρόπαιο θα είναι αυτή που θα έχει το καλύτερο σύνολο αλλά και τους καλύτερους παίχτες ατομικά, ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα. ΓιΆ αυτό και όλες οι εθνικές ομάδες, θα πάνε στη Ρωσία με τα μεγαλύτερα αστέρια τους. Κάπως έτσι και η devolo διαθέτει νέους «παίχτες» ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε χρήστη, μαζί με τους έμπειρους ήδη γνωστούς της «αστέρες» όπως το GigaGate.
 
Ο dLAN® 1200 triple+ είναι η νέα ναυαρχίδα της σειράς dLAN® από τον κορυφαίο κατασκευαστή της αγοράς, την devolo. Διατίθεται σε καταστήματα και online με συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ στα 79,90 ευρώ για έναν προσαρμογέα. Ένα πρακτικό Starter Kit, που αποτελείται από ένα dLAN® 1200+ και ένα προσαρμογέα dLAN® 1200 triple+, κοστίζει 149,90 ευρώ (συνιστώμενη τιμή λιανικής).
 
Το dLAN 1000 duo+, ως Starter Kit έχει συνιστώμενη λιανική τιμή η οποία κυμαίνεται στα 99,90 ευρώ και ως απλός προσαρμογέας στα 54,90 ευρώ. Tο νέο dLAN 1000 Mini Starter Kit, έχει προτεινόμενη λιανική τιμή στα 89,90 ευρώ και περιλαμβάνει δύο προσαρμογείς. Αν θέλετε να επεκτείνετε ένα υπάρχον δίκτυο dLAN Powerline, η καλύτερη πρόταση για εσάς είναι η συσκευασία με έναν προσαρμογέα, ο οποίος προσφέρεται στη συνιστώμενη λιανική τιμή των 49,90 ευρώ. Συνολικά, μπορούν να λειτουργούν μέχρι και οκτώ  προσαρμογείς σε ένα δίκτυο Powerline.
Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών για όλους τους προσαρμογείς Powerline.