Όλη η ενέργεια της ZeniΘ στο κινητό σου με τη νέα ψηφιακή εφαρμογή Zeniapp

1.647 επισκέψεις στο άρθρο

Απόλυτος έλεγχος της ενεργειακής κατανάλωσης με το κορυφαίο εργαλείο της ZeniΘ

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, εμπλουτίζει την πλατφόρμα «έξυπνων» ηλεκτρονικών υπηρεσιών της και παρουσιάζει τη νέα ψηφιακή εφαρμογή Zeniapp. Η εφαρμογή Zeniapp έρχεται για να αποτελέσει το κορυφαίο εργαλείο ελέγχου και διαχείρισης της ενέργειας για όλους τους πελάτες της ZeniΘ σε φυσικό αέριο και ρεύμα, καθώς η κατανάλωση ενέργειας, το ενεργειακό κόστος, οι συναλλαγές και οι λογαριασμοί σου είναι πλέον άμεσα και εύκολα προσβάσιμα μέσα από μία μόνο εφαρμογή στο smartphone. Οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή Zeniapp από το Google Play για συσκευές Android και από το Αpp Store για συσκευές iOS.
 
Με τη νέα εφαρμογή Zeniapp, οι πελάτες της ZeniΘ αποκτούν τον πλήρη έλεγχο και διαχείριση της παροχής τους σε φυσικό αέριο ή/ και ρεύμα, καθώς πλέον μπορούν να ελέγχουν την κατανάλωση τους και το ενεργειακό τους κόστος μέσω κατανοητών διαγραμμάτων, ανά μήνα, έτος ή περίοδο τιμολόγησης καθώς και να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους ηλεκτρονικά, μέσα από την συσκευή τους.
Συγκεκριμένα, οι χρήστες της εφαρμογής Zeniapp έχουν πρόσβαση σε ένα πλήρες αρχείο όλων των λογαριασμών τους με λεπτομερή καταγραφή των επιμέρους χρεώσεων. Παράλληλα, οι συναλλαγές για τις πληρωμές των λογαριασμών εμφανίζονται σε χρονολογική σειρά, ενώ η εξόφληση ενός λογαριασμού μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής, χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση. Ακόμη, καταχωρώντας τα στοιχεία του μετρητή, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν μόνο εκκαθαριστικούς λογαριασμούς φυσικού αερίου ή ρεύματος βάσει της πραγματικής κατανάλωσής τους. Για τους κατόχους νυχτερινού τιμολογίου ρεύματος, η Zeniapp προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης της ενεργειακής κατανάλωσης για την ημέρα και τη νύχτα στο διάστημα του τρέχοντος λογαριασμού.
 
O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά:
«Η νέα ψηφιακή εφαρμογή
Zeniapp κάνει την καθημερινότητα των πελατών μας πιο ξέγνοιαστη, αφού τους δίνει τον έλεγχο και την πλήρη εικόνα της κατανάλωσής τους μέσα από το smartphone τους. Η εφαρμογή Zeniapp αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση της εμπιστοσύνης των πελατών μας και μια ακόμη απόδειξη για το ότι κρατάμε τις υποσχέσεις μας για συνεχή αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας. Στη ZeniΘ, παραμένουμε δίπλα στους πελάτες μας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τους και αξιοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνολογικές λύσεις για να βελτιώνουμε διαρκώς την ενεργειακή εμπειρία τους στη νέα ψηφιακή εποχή».
 
Η κορυφαία ομάδα της ZeniΘ επιβραβεύει διαρκώς την εμπιστοσύνη των πελατών της με νέα, καινοτόμα προϊόντα και κορυφαία προνόμια, ενώ παραμένει στη διάθεσή τους μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών myZeniΘ, Live Chat και Click2Call, την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321, καθώς και μέσα από τα 9 φυσικά καταστήματα του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα.
 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedinInstagram και Twitter.