Όσα πρέπει να ξέρεις για το θερμοσίφωνα σου!

6.863 επισκέψεις στο άρθρο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σωστή λειτουργία του ηλιακού σας συστήματος!

Η ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε. , στηριζόμενη στην σωστή οργάνωση και διαθέτοντας ολοκληρωμένη γκάμα προιόντων, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, θέρμανσης, φυσικού αερίου και ειδών υγιεινής. 

Με σαφή προσανατολισμό στην ποιοτική, φιλική εξυπηρέτηση των πελατών, την τεχνική υποστήριξη, την άριστη γνώση των απαιτήσεων της αγοράς και τις ανταγωνιστικές τιμές, έγινε συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και εξειδίκευσης, αφού μπορεί εγγυημένα, να καλύψει τόσο τις τρέχουσες όσο και εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της.

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον ηλιακό σου θερμοσίφωνα!
Βαλβίδες ασφαλείας Θερμοκρασίας - Πίεσης: 
Όταν ένα δοχείο νερού χωρητικότητας, π.χ. 100 λίτρων θερμαίνεται ανεξέλεγκτα και για κάποιο λόγο δεν λειτουργήσουν τα συστήματα ασφαλείας του, αποκτά τη δύναμη μισού κιλού εκρηκτικών και την ικανότητα να καταστρέψει ένα σπίτι και να προκαλέισει σοβαρούς τραυματισμούς.

Η ενδεδειγμένη λύση: Βαλβίδες Ασφαλείας Θ&Π
Οι βαλβίδες ασφαλείας Θ&Π χρησιμοποιούνται διεθνώς για να προστατεύουν τα θερμοδοχεία. 

Γιατί πρέπει να τοποθετούνται; Ποιος ο ρόλο τους; 
Όταν τοποθετούνται σωστά, προλαμβάνουν την υψηλή θερμοκρασία νερού και τις πιθανές συνέπειές του (ατμός στη βρύση ή σε οποιοδήποτε έξδοδο νερού του συστήματος ή τυχόν έκρηξη). Επίσης προλαμβάνουν τις υψηλές πιέσεις που καταπονούν το θερμοδοχείο, τους σωλήνες του δικτύου και τα εξαρτήματά του. 

Πως λειτουργούν; 
Ανταποκρίνονται στην υπερθέρμανση.
Έτσι, όταν η θερμοκρασία του νερού στον ηλιακό θερμοσίφωνα φτάσει στους 92 βαθμούς, η  βαλβίδα ανοίγει για να αποβάλλει το υπερθερμασμένο νερό. Αυτό επιτρέπει στο κρύο νερό να περάσει στη δεξαμενή και να μειώσει τη θερμοκρασία ώστε να επιστρέψει σε ασφαλή επίπεδα (κάτω από 92 βαθμούς). 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την  ΚAΝΕΛΛΑΚΗΣ ΑΕ πατήστε εδώ.