Όσο ζεσταίνεσαι τόσο εξοικονομείς!

Διαβάστηκε από 2556 αναγνώστες -

Οι πιο διαδεδομένες κατηγορίες αντλιών θερμότητας είναι οι Αέρα-Αέρα (μηχανισμοί όπως τα air-condition που γνωρίζουμε) και οι Αέρα-Νερού που μπορούν να συνδυαστούν με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.

 
Η  Carrier είναι η πρώτη εταιρεία κλιματισμού που εισήχθη στην Ελληνική αγορά το 1952. Tο Φεβρουάριο του 1996 δημιουργείται η Carrier Ελλάς Κλιματισμού Α.Ε και αναλαμβάνει την ευθύνη για τη διανομή και τη μετά την πώληση υπηρεσιών, των προϊόντων κλιματισμού Carrier, Toshiba, Totaline. Παράλληλα, αρχίζει τη δραστηριότητα της στις Βαλκανικές χώρες ανοίγοντας γραφεία στη Ρουμανία & τη Βουλγαρία. Το 2009, η επωνυμία της εταιρείας μετατρέπεται σε Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε. με την οποία δηλώνεται το σύνολο της περιοχής που δραστηριοποιείται.

To 2011, η Carrier στοχεύοντας στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, εντάσσει τη διανομή προϊόντων Carrier, Toshiba, Totaline και των μετά την πώληση υπηρεσιών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια στην ήδη υπάρχουσα κοινοπραξία AHI Carrier FZC και η επωνυμία της εταιρείας αλλάζει σε AHI Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Α.Ε.

Στόχος της Carrier και Toshiba είναι η δημιουργία ενός άνετου και παραγωγικού περιβάλλοντος όποιες και αν είναι οι κλιματολογικές συνθήκες, προσφέροντας λύσεις που εξασφαλίζουν εσωτερικό αέρα υψηλής ποιότητας και εξοικονόμηση!

Με τις αντλίες θερμότητας Carrier και Toshiba απολαμβάνετε ζεστασιά με μέγιστη οικονομία! Ο εφευρέτης του σύγχρονου κλιματισμού και ο εφευρέτης του Inverter Toshiba προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα, αξιοποιώντας τη φυσική ενέργεια του περιβάλλοντος. Για κάθε σπίτι με νέο ή με υφιστάμενο σύστημα θέρμανσης. Οι πιο διαδεδομένες κατηγορίες αντλιών θερμότητας είναι οι Αέρα-Αέρα (μηχανισμοί όπως τα air-condition που γνωρίζουμε) και οι Αέρα-Νερού που μπορούν να συνδυαστούν με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.
  1. Εξοικονόμηση ενέργειας. Με τη χρήση μιας αντλίας θερμότητας, πετυχαίνουμε έως και 6 φορές μεγαλύτερες αποδόσεις σε σύγκριση με τους τρόπους θέρμανσης που χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα. Με τη χρήση μιας αντλίας θερμότητας μπορούμε να έχουμε μικρότερο κόστος για την θέρμανση της κατοικίας μας από 50%-70%. Το πόσο μικρότερο κόστος θα έχουμε εξαρτάται από το κόστος πετρελαίου, το κόστος του ρεύματος, την θερμομόνωση της κατοικίας και τις εξωτερικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή.
  2. Προστασία του περιβάλλοντος . Με βάση την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2009/28/EC/RES Direc., αντλίες θερμότητας με υψηλό ονομαστικό και εποχικό βαθμό απόδοσης κατατάσσονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς έχουν πολύ χαμηλότερες εκπομπές CO2, εξαρτώμενες κυρίως από την προέλευση της πρωτογενής ενέργειας (ηλεκτρική).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ