Παγκόσμια αναγνώριση των Ηλιοθερμικών Συστημάτων της ANDRIANOS

1.824 επισκέψεις στο άρθρο

Επιτυχής ολοκλήρωση της μεγαλύτερης κλαδικής έκθεσης ISH2019 με πλήρη αποδοχή και παγκόσμια αναγνώριση των Ηλιοθερμικών Συστημάτων της ANDRIANOS.

Η ANDRIANOS, επιβεβαιώνοντας την εξωστρέφεια που την χαρακτηρίζει, συμμετείχε στην σημαντικότερη κλαδική έκθεση HVAC παγκοσμίως, την ISH 2019 που διεξήχθη μεταξύ 11 και 15 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο Messe Franfurt  στην Φρανκφούρτη. Παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τα Ηλιοθερμικά της Συστήματα με τους κορυφαίους βαθμούς απόδοσης, που την κατατάσσουν στο TOP 5 παγκοσμίως, και τα οποία έλαβαν εγκωμιαστικά σχόλια και την πλήρη αποδοχή των ειδικών του κλάδου.

Η ISH είναι η κορυφαία στον κόσμο εμπορική έκθεση και λειτουργεί ως κόμβος δικτύωσης για τους επαγγελματίες του κλάδου της εξοικονόμησης ενέργειας. Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 2500 εκθέτες από 150 χώρες. Οι επισκέπτες της έκθεσης για το 2019 ξεπέρασαν τις διακόσιες χιλιάδες και προέρχονταν από τον χώρο της υπεύθυνης διαχείρισης της ενέργειας και του νερού στα κτίρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το περίπτερο της ANDRIANOS δέχθηκε πληθώρα επισκεπτών και δόθηκε η ευκαιρία, για πρώτη φορά παγκοσμίως, να παρουσιαστούν τα Υψηλής Ποιότητας Ηλιοθερμικά Συστήματα “ANDRIANOSWorld Leading Solar Thermal Technologies” που εξασφαλίζουν Πιστοποιημένη Απόδοση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της παγκόσμιας αγοράς.  Η ISH2019 ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή ώστε να προβληθούν παγκοσμίως τα οφέλη των Ηλιοθερμικών Συστημάτων με έμφαση στις υψηλές τους αποδόσεις , την ποιότητα κατασκευής τους, την υψηλή αισθητική & φυσικά την μέγιστη  εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνουν.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου συγκέντρωσε ο καινοτόμος ηλιακός συλλέκτης της ANDRIANOS, AND-solar Premium Plus, για τα ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα απόδοσης του. Αποτελεί τον αποδοτικότερο επίπεδο συλλέκτη made in Greece και έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως επίπεδους συλλέκτες (TOP 5) με δείκτη μέσης απόδοσης ηcol=69% σύμφωνα με το ΕΝ 12975 και ηcol=65% σύμφωνα με το ISO9806:2013.

Αντίστοιχο ενδιαφέρον υπήρξε τόσο για τα ηλιακά δοχεία AND-solar που παρουσιάστηκαν όσο και για τους ηλιακούς σταθμούς και τα λοιπά εξαρτήματα που εξασφαλίζουν την ασφαλή και αποδοτική λειτουργία του Ηλιοθερμικού Συστήματος, οι Ηλιακοί Ελεγκτές και οι Πιστοποιημένες Σωληνώσεις για Ηλιακά Συστήματα.
Η μεγαλύτερη επιτυχία ωστόσο ήταν το πλήθος των νέων επαφών για μελλοντικές συνεργασίες από  χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, της Αμερικής και της Ασίας που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ήδη η ομάδα μηχανικών της ANDRIANOS βρίσκεται σε στενή επικοινωνία με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην βιομηχανία των θερμικών ηλιακών συστημάτων σε χώρες όπως η Γερμανία, η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Μολδαβία, η Σλοβενία, το Μαρόκο, η Σαουδική Αραβία, η Ιαπωνία κ.α. για την ολοκλήρωση των πρώτων παραγγελιών Ηλιοθερμικών Συστήματων.

Κατά τη διάρκεια της ISH2019 επιβεβαιώθηκαν επίσης οι άριστες σχέσεις που έχει αναπτύξει η ANDRIANOS εδώ και 25 χρόνια με πελάτες και συνεργάτες, αφού ήταν πολλές οι επισκέψεις από υφιστάμενους συνεργάτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Η ANDRIANOS ύστερα από τη μεγάλη αποδοχή και το ενδιαφέρον που συγκέντρωσε, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις στον τομέα των Σύγχρονων Ηλιοθερμικών Συστημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την χώρα μας στον τομέα της ηλιακής ενέργειας.