Δυνατή στερέωση για το "Διαστημόπλοιο": Τα συστήματα στερέωσης fischer στην αναδιπλούμενη οροφή, στο χωροδικτύωμα, στις μεταλλικές κατασκευές, στα κιγκλιδώματα, στις σκάλες και στις πυράντοχες πόρτες στο νέο γήπεδο της Αγίας Πετρούπολης.

Παγκόσμιος πρωταθλητής στην τεχνολογία στερέωσης

Διαβάστηκε από 1857 αναγνώστες -

Τα συστήματα στερέωσης fischer στα γήπεδα του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου στη Ρωσία.

 
Η Ρωσία φιλοξενεί το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου για πρώτη φορά, ένα αθλητικό γεγονός θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε δώδεκα γήπεδα σε έντεκα διαφορετικές ρωσικές πόλεις. Περισσότερα από ένα εκατομμύριο προϊόντα fischer στερεώνουν καθίσματα θεατών, στέγαστρα και άλλες κατασκευές σε οκτώ γήπεδα ποδοσφαίρου.
 
Στην Αγία Πετρούπολη κατασκευάστηκε ένα νέο γήπεδο για το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου. Η κατασκευή ξεκίνησε το 2007 και ολοκληρώθηκε το 2016. Το Zenit Arena έχει χωρητικότητα για περίπου 70.000 θεατές. Το γήπεδο δίνει την εντύπωση ενός διαστημοπλοίου και είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα παγκοσμίως. Διαθέτει συρόμενη οροφή με διάμετρο 286 μέτρων που βασίζεται σε οκτώ πυλώνες.
 
Η συρόμενη οροφή και το χωροδικτύωμα στερεώθηκαν με ασφάλεια και ενισχύθηκαν με χημικό αγκύριο FIS EM. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 1.500 φύσιγγες. Οι κατασκευαστές χρησιμοποίησαν επίσης 2.900 μεταλλικά αγκύρια fischer FBΝ II στην εγκατάσταση του μεταλλικού σκελετού. Πάνω από 100.000 μπετόβιδες fischer FBS σε διάφορα μεγέθη χρησιμοποιήθηκαν για να στερεωθούν κιγκλιδώματα και σκάλες. Επιπλέον, περισσότερα από 4.000 φύσιγγες δύσφλεκτου (Β1) αφρού πολυουρεθάνης fischer χρησιμοποιήθηκαν στην εγκατάσταση πυρασφαλείας. "Τα προϊόντα μας απέδειξαν τα τεχνικά πλεονεκτήματα τους κατά τη διάρκεια των δοκιμών", δήλωσε ο Andrey Egorov, Γενικός Διευθυντής της ρωσικής θυγατρικής του ομίλου εταιρειών fischer. "Τα υψηλά επίπεδα απόδοσης σε χαμηλό κόστος έπεισαν τον πελάτη".
 
1.200 φύσιγγες χημικού αγκυρίου fischer FIS EM 390 S και περίπου 150.000 επιπλέον προϊόντα fischer χρησιμοποιήθηκαν για την εγκατάσταση ενισχύσεων, καθισμάτων και κιγκλιδωμάτων σε σκυρόδεμα στο νέο γήπεδο της πόλης Rostov-on-Don. Οι λύσεις στερέωσης της fischer ξεχώρισαν και πάλι λόγω της αποδοτικότητας και του χαμηλού κόστους. Η καταλληλότητα και η υψηλή απόδοσή τους επιβεβαιώθηκαν με επιτόπου δοκιμές εξόλκευσης.
 
Και άλλα προϊόντα της κορυφαίας εταιρίας σε θέματα στερέωσης έχουν τοποθετηθεί σε οπλισμένο σκυρόδεμα στο γήπεδο Kazan Arena, όπως τα χημικά αγκύρια fischer FIS V και FIS EM, καθώς και μεταλλικά αγκύρια FBN II. "Τα προϊόντα μας αποδείχτηκαν η καλύτερη λύση από αυτές του ανταγωνισμού κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξόλκευσης", αναφέρει ο Andrey Egorov.
 
Από 60.000 μπετόβιδες βαρέως τύπου fischer ULTRACUT FBS II χρησιμοποιήθηκαν στα γήπεδα Cosmos Arena στη Σαμάρα και Mordovia Arena στο Saransk, για την στερέωση των  καθισμάτων  σε οπλισμένο σκυρόδεμα.
 
Το γήπεδο ποδοσφαίρου του Καλίνινγκραντ συμμετέχει επίσης στο παγκόσμιο κύπελλο. 70.000 προϊόντα fischer στερεώνουν τα καθίσματα και τα κιγκλιδώματα. Τα συστήματα στερέωσης fischer στηρίζουν επίσης τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις  του γηπέδου της Spartak στη Μόσχα. Χρησιμοποιήθηκαν πρόβολοι ALK, το προφίλ καναλιών MS και σφιγκτήρες σωλήνων FRS plus. 8.000 πλαστικά αγκύρια πλαισίων fischer FUR και 17.000 πλαστικά αγκύρια πλαισίων fischer SXRL στηρίζουν τον σκελετό της αεριζόμενης πρόσοψης στο Ολυμπιακό Στάδιο του Σότσι, το οποίο ανακαινίστηκε  εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων για το «Εξοικονομώ Κατ` Οίκον»

Ξεκίνησαν τα αιτήματα στον ΔΕΔΔΗΕ για net metering

Εναέριες θερμογραφήσεις φωτοβολταϊκών!

Αντλίες και πιεστικά Grundfos, για πάντα κοντά σας!

Φωτισμός Πισίνας από την Mechanical Solutions

Διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ στα Corporate Superbrands 2018-2019

Η LG φέρνει την τεχνογνωσία της για τα ηλιακά πάνελ στο ευρωπαϊκό κοινό

Η εταιρία DAUWIN - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ

Ρουμελιώτης: Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στα ενεργειακά κτίρια

H άνεση στον χώρο σας!

140 εκατ. ευρώ για την πρόληψη πυρκαγιών

Ξυλόμαλλο: Η φύση συναντάει την ηχομόνωση

Θέρμανση & ψύξη με υπογραφή από την Olefini

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Ένωσης Επιχειρήσεων Θέρμανσης Ενέργειας

Διεθνής Διάκριση για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ν. Σερρών

NANODOMI: Παραδόσεις Φ/Β Πάρκων συνολικής ισχύος 2,9MWp

AQUA PROJECT: Λύσεις για τη διαχείριση της κατανάλωσης των υδάτων

20 χρόνια εμπειρίας περιβαλλοντικού σχεδιασμού και κατασκευής

Τρεις κινήσεις για την ενίσχυση των ΑΠΕ από το ΥΠΕΝ

περισσότερα »