Πιστοποίηση Eurovent για τα κλιματιστικά Inventor!

Πιστοποίηση Eurovent για τα κλιματιστικά Inventor!

1.275 επισκέψεις στο άρθρο (21/06/2024)

- Η Inventor αποδεικνύει στην πράξη τη δέσμευσή της να παρέχει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας & απόδοσης
- Κλιματιστικά με το σήμα ποιότητας «Eurovent Certified Performance»
- Χαμηλή κατανάλωση, αλλά και στάθμη θορύβου
- Προδιαγραφές σύμφωνες με τα ευρωπαϊκά & διεθνή πρότυπα

Τα κλιματιστικά Inventor πιστοποιήθηκαν με το σήμα ποιότητας “Eurovent Certified Performance”, το οποίο είναι  αναγνωρισμένο διεθνώς και πιστοποιεί επισήμως ότι οι τεχνικές τους προδιαγραφές είναι σύμφωνες με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα, καθώς επίσης και ότι οι υψηλές τους αποδόσεις, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η χαμηλή στάθμη θορύβου είναι ακριβείς.      
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η πιστοποίηση Eurovent ελέγχει και διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων, ώστε να μην τίθεται καμία αμφισβήτηση σχετικά με την εγκυρότητα των χαρακτηριστικών που δηλώνει ο κατασκευαστής. Είναι ιδιαίτερα σημαντική πιστοποίηση, πρωτίστως για τον καταναλωτή, ο οποίος στη σύγχρονη αγορά κατακλύζεται από αμέτρητες προτάσεις,  χωρίς να έχει πάντα τον τρόπο να  κάνει τη σωστή επιλογή. Έτσι, η γνωστή αξιοπιστία των κλιματιστικών Inventor είναι πλέον και επίσημα πιστοποιημένη σε παγκόσμιο επίπεδο για την υψηλή απόδοση, τη χαμηλή κατανάλωση αλλά και στάθμη θορύβου.
 

Με το σήμα ποιότητας “Eurovent Certified Performance”,  η Inventor αποδεικνύει στην πράξη τη δέσμευσή της να παρέχει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης, διασφαλίζοντας τόσο στους συνεργάτες, όσο και στους τελικούς καταναλωτές την ποιότητα των κλιματιστικών της.

Inventor A.G. Α.Ε.
Τηλ. : 211 300 3300
Site: www.inventor.ac