Πολυετής πείρα στο χώρο κατασκευής πάνελ!

4.919 επισκέψεις στο άρθρο

Οικολογική δόμηση με πάνελ υψηλών προδιαγραφών από τη ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία Ι. ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1989 με κύρια δραστηριότητα της την εισαγωγή μετάλλων, μεταλλικών σωλήνων, προφίλ και φύλλων χάλυβα.  Εδώ και 25 χρόνια η εταιρεία διαγράφει μια συνεχή ανοδική πορεία . Η επένδυση σε εξοπλισμό και τεχνολογία 3ης γενιάς έχει συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και την εξασφάλιση άριστης ποιότητας των προϊόντων της. Η εμπειρία του προσωπικού της, η διαρκής προσπάθεια εκσυγχρονισμού και πρωτοπορίας στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί καθώς και η διαρκής έρευνα για νέα, μοναδικά προϊόντα της, έχουν εξασφαλίσει ηγετική θέση στον κλάδο των προκατασκευών.
 
Πάνελ Οροφής Leb-Tile Delux
Με Φυσικό Ξύλο!

Τα πάνελ οροφής Leb-Tile Delux είναι θερμομονωτικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις επικαλύψεις των κατοικιών, ξενοδοχείων και άλλων κατασκευών, όπου απαιτείται το αισθητικό και αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα μιας κεραμοσκεπής. Επιπλέον προσφέρουν μια έτοιμη, απόλυτα οικολογική οροφή, στο εσωτερικό των κτιρίων όπου εφαρμόζονται.
Τα πάνελ οροφής Leb- Tile Delux έχουν ενσωματωμένο στο κάτω μέρος τους ραμποτέ φυσικής ξυλείας 12 mm. Μπορούν έτσι να χρησιμοποιηθούν σε εμφανείς κατασκευές αυτούσια, χωρίς να απαιτείται για αισθητικούς λόγους η κάλυψή τους με ψευδοροφές. Παρουσιάζουν  όπως και το πάνελ οροφής Leb  Tile τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
  1. Μικρό Βάρος
  2. Ταχύτητα
  3. Οικονομία
  4. Θερμομόνωση
  5. Ηχομόνωση
  6. Υδατοστεγανότητα
  7. Αντοχή στον χρόνο και στις πιέσεις
  8. Εφαρμογή από μικρές κλίσεις, 15% και άνω
  9. Σημαντικό αισθητικό και οικολογικό πλεονέκτημα
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία Ι. ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΑΒΕΕ πατήστε εδώ!