Εναλλάκτης θερμότητας ΑΕΡΑ – ΑΕΡΑ - CABT/Τ

ΡΜ Θερμαντικά πάνελ

Προηγμένα συστήματα εξαερισμού και όχι μόνο...

3.105 επισκέψεις στο άρθρο

Εξοικονομήστε ενέργεια της τάξης του 90% και εξαλείψτε την εσωτερική ρύπανση. Εξειδικευμένοι μηχανικοί προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις στη σωστή τιμή.

Η εταιρεία E.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ είναι πρότυπο κέντρο εξαερισμού, ασχολείται αποκλειστικά με τον εξαερισμό και την διαχείριση αέρα πάνω από 35 χρόνια και διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις.

Εξειδικευμένοι μηχανικοί προτείνουν  τις κατάλληλες λύσεις στη σωστή τιμή. Συμβουλεύουν σ όλα τα στάδια του έργου συντάσσοντας προσφορές, μελέτες εφαρμογής-εγκατάστασης, αλλά και τεχνική υποστήριξη κατά τη λειτουργία της εγκατάστασης.
Η εταιρεία ΚΑΦΦΕΣ παραμένει πιστή στην εμπορική πολιτική της και διαθέτει τα προϊόντα της άμεσα, αυστηρά χονδρική και μόνο σε επαγγελματίες. Δεν διαθέτει συνεργεία εγκατάστασης.  


Τα σύγχρονα συστήματα ανάκτησης αερισμού επιτυγχάνουν βαθμούς απόδοσης που φτάνουν ακόμη και το 90%, αποτελώντας την πιο αξιόπιστη ενεργειακή πρόταση για παροχή φρέσκου αέρα στα κτίρια.

Για το σκοπό αυτό η εταιρεία E.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ συνεργάζεται με διακεκριμένους κατασκευαστικούς οίκους, έχει πιστοποιηθεί κατά το πρότυπο ISO 9001:2008 και τα προϊόντα της συμμορφώνονται προς τις απαιτήσεις CE. 

Στον τομέα του Εξαερισμού η εταιρεία αντιπροσωπεύει τον μεγαλύτερο κατασκευαστικό οίκο μηχανημάτων εξαερισμού Soler & Palau Ισπανίας που παράγει πάνω από 3000 τύπους εξαεριστήρων.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία E.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ, ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, επένδυσε στη διεύρυνση των κατηγοριών της συμπεριλαμβάνοντας  τους Εναλλάκτες Αέρα (HRU) και τις Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες (ΚΚΜ) αναγνωρισμένων Ευρωπαϊκών Οίκων.

Η Ε.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ προτείνει τον εναλλάκτη θερμότητας ΑΕΡΑ – ΑΕΡΑ - CABT/Τ:

• Εναλλάκτης S&P στιβαρής κατασκευής με προφίλ αλουμινίου και τρίεδρες γωνίες
• Καμπίνα διπλού τοιχώματος με 25mm μόνωση
• Με δύο εξαεριστήρες υψηλής απόδοσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ErP οδηγίας
• Με δύο φίλτρα χαμηλής πίεσης. F7 για είσοδο-έξοδο του αέρα
• Οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση
 -CADB: μονοφασικό μοτέρ
 -CADT: τριφασικό μοτέρ
 -Δυνατότητα By Pass
• Μοτέρ: IP44, κλάσης F (τύποι 05, 08, 45 και 55)
IP20, κλάσης F (τύποι 12, 18, 23 και 30)
IP55, κλάσης F (τύπος 80)

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΣ: Με ηλεκτρικές αντιστάσεις και στοιχείο νερού
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ : Πολυκατοικίες, εμπορικά καταστήματα κ.α

Θερμαντικά Πάνελ ΡΜ:

  • Θερμαντικά σώματα ρεύματος κατάλληλα για επίτοιχη εγκατάσταση
  • Με αντιπαγωτική λειτουργία που ενεργοποιεί το πάνελ όταν η θερμοκρασία του χώρου πέσει κάτω από +60C
  • Με θερμικό προστασίας και ενσωματωμένο ρυθμιζόμενο θερμοστάτη ακρίβειας +/- 10C
  • Απόλυτα αθόρυβη λειτουργία χωρίς οσμές o Ανθεκτική συσκευή υψηλής ασφάλειας

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Σαν κύρια θέρμανση για χώρους που δεν έχουν μόνιμη θέρμανση ή περιοδική όπως εξοχικές κατοικίες ή σαν βοηθητική θέρμανση σε χώρους που η υπάρχουσα θέρμανση δεν είναι επαρκής, όπως δωμάτια ηλικιωμένων, νεογέννητων, χώροι με προβλήματα υγρασίας κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.