Προσβασιμότητα στην ιστοσελίδα της ΕΛΕΤΑΕΝ για όλους

1.554 επισκέψεις στο άρθρο

Η ΕΛΕΤΑΕΝ, συνεχίζει τις προσπάθειές της για να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστότοπου και των υπηρεσιών της.

Η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας ΕΛΕΤΑΕΝ, προσπαθεί να διασφαλίσει ότι το www.eletaen.gr είναι προσβάσιμο για όλους τους επισκέπτες του, χωρίς αποκλεισμούς.

Το μενού προσβασιμότητας www.eletaen.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο που εμφανίζεται στη δεξιά άνω γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, παρακαλούμε περιμένετε λίγο για να φορτωθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.

Η ΕΛΕΤΑΕΝ, συνεχίζει τις προσπάθειές της για να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστότοπου και των υπηρεσιών της με την πεποίθηση ότι είναι υποχρέωσή μας να διευκολύνουμε την απρόσκοπτη, προσβάσιμη και ανεμπόδιστη χρήση του από όλους.

Παρά τις προσπάθειές μας κάποιο περιεχόμενο μπορεί να μην έχει ακόμη προσαρμοστεί πλήρως στα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχουμε βρει ακόμα την καταλληλότερη τεχνολογική λύση.