Πρόσκληση ``Φωτοβολταϊκά 2020: Ο ενεργειακός μετασχηματισμός ξεκίνησε``

2.516 επισκέψεις στο άρθρο

Ο Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών διοργανώνει ημερίδα με θέμα: “Φωτοβολταϊκά 2020: Ο ενεργειακός μετασχηματισμός ξεκίνησε”.

Μια από τις σημαντικότερες ημερίδες της χρονιάς για την ενέργεια διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών την Τετάρτη στις 19 Φεβρουαρίου, στην Αίγλη Ζαππείου.
Η θεματολογία της ημερίδας χωρίζεται σε δύο ενότητες:
Στην πρώτη με τίτλο " Αυτοπαραγωγή Ενέργειας " θα παρουσιαστούν το θεσμικό πλαίσιο και η τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική αγορά φωτοβολταϊκών, με έμφαση στα μικρά οικιακά και εμπορικά συστήματα αυτοπαραγωγής. Κατά τη διάρκειά της, θα διεξαχθεί επίσης συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με την συμμετοχή παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας με σκοπό να αναλυθεί ο ρόλος τους στην αγορά των φωτοβολταϊκών και να μοιραστούν την εμπειρία τους από τη μέχρι τώρα εφαρμογή του net-metering.
Στη δεύτερη ενότητα με τίτλο " Τεχνολογικές εξελίξεις στα φωτοβολταϊκά" θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τεχνολογίες σε επίπεδο φωτοβολταϊκών πλαισίων, inverters και του υπόλοιπου τεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο η εξέλιξη της τεχνολογίας επιδρά στην βιωσιμότητα των έργων.

Την ημερίδα υποστηρίζει χορηγικά η εταιρία Staubli, που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά για την Ελλάδα & Κύπρο. Ο κ. Artun Istepan Şabciyan, εκπρόσωπος της εταιρίας, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα "Ο κρίσιμος ρόλος και ο  αντίκτυπος των συνδέσεων / καλωδίωσης στα φωτοβολταϊκά συστήματατα οποία επηρεάζουν τη συνολική απόδοση του συστήματος και την κερδοφορία".
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην ημερίδα με εγγραφή σας από το site της και θα χαρούμε να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στα νέα δεδομένα στην αγορά των Φ/Β καθώς και την επίδραση που έχουν τα υλικά σύνδεσης στις αποδόσεις μιας Φ/Β εγκατάστασης.

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα:
https://d1h2mkunk3z764.cloudfront.net/index.html