Πρόσκληση σε Workshop - Offshore Winds

2.415 επισκέψεις στο άρθρο

Η Πρεσβεία της Νορβηγίας στην Αθήνα σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας, ΕΛΕΤΑΕΝ, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε Workshop για τα πλωτά αιολικά πάρκα και την πράσινη ενέργεια.

Η Πρεσβεία της Νορβηγίας στην Αθήνα σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας, ΕΛΕΤΑΕΝ, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε Workshop για τα πλωτά αιολικά πάρκα και την πράσινη ενέργεια, την Παρασκευή 12 Απριλίου, στις 10:00 στο Hilton Αθηνών (Galaxy rooftop conference room).

Στο Workshop θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο Νορβηγός Πρέσβης στην Αθήνα, κ. Jorn Gjelstad, ο γ.γ. Ενέργειας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Μιχάλης Βερροιόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΛΕΤΑΕΝ, κ. Παναγιώτης Λαδακάκος, ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡAE), κ. Διονύσιος Παπαχρήστου καθώς και ο κ. Arne Eik, εκπρόσωπος της νορβηγικής εταιρείας Equinor, η οποία εξειδικεύεται στις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις των πλωτών ανεμογεννητριών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν και οι δυνατότητες χρηματοδότησης ύψους 21,5 εκατ. που προσφέρει η Νορβηγία και οι λοιπές χώρες του ΕΟΧ, μέσω των EEA Grants, σε ελληνικές επιχειρήσεις, από την εκπρόσωπο του οργανισμού Innovation Norway, ο οποίος διαχειρίζεται το πρόγραμμα Business Innovation Greece, κ. Anne Lise Rognidalen.